glädjeskrik

har precis lagt av ett riktigt jävla skrik, för två anledningar, och de var av glädje också kan ja tillägga!! fick nyss världens jävla adrenalinkick, pga en anledning som jag inte kommer gå in på detaljerna. men de va skiiiitläskigt men ja klara de och haha åh!! fast de va inte de som utlöste mitt skrik, utan mer att jag går in på insta och ser att nu är det väldigt troligt att vi får en ny familjemedlem till sommaren :D:D:D:D mer säger jag inte för att inget är 100% än, men vissa förstår nog :) och den glada nyheten blandat med adrenalinkicken gav alltså ett glädjeskrik, vet inte varför jag skriver detta på bloggen men vill dela med mig!!! 
ÅHHHHH♥♥♥
why are we so photogenic
 
 

<3

Tumblr_l50jr36n1j1qb13xjo1_500_large_large

he's my daddy bitch

That's my Daddy, B*tch!

tråk

vad ska man göra? har sovit, kollat på tv, pratat med viktor på facebook, fixat lite saker på mobilen. men vad göra nu?? får väl googla runt lite. jag och google är bästisar så ni veet. på fredag fyller lillmaia fem år!! så jag, andreas, mamma och natasha ska på kalas på fredag och fira lillmaisen! måste bara berätta världens sötaste sak, haha, maia har skrivit ett kärleksbrev till andreas! osså vart hon jätte ledsen när hon skulle till oss igår och andreas var där och hon inte hade brevet :( maia och jag har samma smak på killar antar jag ;) skämt-o-sido hur söt är hon inte??

tjenare

kom för ett tag sen hem från lite partej. träffade lite folk oså! vänntar på att andreas ska komma så beställer vi pizza och sak sova:) opusssss

filmmarathon

har ett litet filmmarathon för mig själv här, nyss var det berättelsen om pi. den va riktigt bra alltså! vissa kan nog tycka att den är lite långtråkig men jag satt med stora ögon och kollade genom hela och det va så fina effekter och sen sorglig men samtidigt så fin berättelse :) nu blir det magic mike! med channing tatum i huvudrollen, m-m-mmm ;) finns ett fåtal som är snyggare än han, och såklart så ligger andreas på första platsen! 
vad de blir för film sen får vi se, men kommer väl med en liten recension av magic mike sedan då eller något. 
Tumblr_mgbonust141qlzevso1_500_large
Magic-mike-1024x576_large

let your body deside what it does

tjena, sitter och lyssnar på lite musik och ska äta nåt, har feber ja nice 
får se om de blir nå party i helgen eller om ja är för slut för de... men de känns som inget är särskilt klart så! har godissug. 
igår var jag på nån tjejkväll på gymnasiet och de va kul, sen drog jag till min saknade andreas. nu vet ja inte va jag ska göramen ja hej
Tumblr_mh3cmpjubz1qi126lo1_500_large
 
 

skolaa

ska snart gå till skolan och ha matteprov i guess... slutar två och då drar jag till mammas jobb med natasha och sen åker vi och hälsar på morfar! men ska dra mig, bye

ny skorna!!

skorna kom idag, beställda från missme.se och de är sjukt snygga! längtar tills snön försvinner så jag kan ha de, leather vett ni ;) 
jag ser ut som skit haha, men har varit hemma idag, grym förkylning och lite feber ett tag... otur jag har med dessa sjukdomar!!! men måste gå till skolan imorgon har inte tid att vara sjuk

inhandlat

tjenare, var på birsta idag med ante, vart så ändå! handlade en två tröjor, två par trosor, lösnaglar, två halsband och ett par örhängen till natasha! slänger in en dåligt tagen bild (får alltid tröjor etc att se sjukt fula ut) på grejjorna:
+ suddig såklart haha
tog tydligen inte på den andra tröjan och smyckena så ni får bara se de där

förvånansvärt bra text!

skrivern av hanna widerstedt själv:

Jag skulle gärna anställa en person med Aspergers Syndrom. Inget fel med den diagnosen, de jag träffat är otroligt produktiva och lojala.
Nu kanske ni tänker, hade du det själv eller vad var det frågan om? Jag kan säga att jag nu inte är aktuell med det, jag har dock väldigt mycket erfarenhet av diagnosen men det är inget jag själv bär på.
Aspergers delades ut som kondomer på sommaren på 90-talet, var man något osocial och deprimerad och hatade idrott hade man Asperger.
Var du blyg och osjälvsäker bland nya människor hade du alltså diagnos.

Vi ser ner på människor med diagnoser, varför gör vi det? Jag har sett så mycket assistenter och personal på skolor som tror dom är över personerna, som daddar med en 18-åring och talar extra tydligt för att den ska förstå. Ibland kan tillochmed personen med AS ha extremt högt IQ men blir klassad som en idiot för denne inte förstår ett skämt.
I många fall såg jag personer som blev värre med åren, de blev hjärntvättade av att bli behandlade som 5-åringar att de tillslut betedde sig som det. Att personalen sedan går hem efter jobbet, röker lite marijuana eller frågade på Flashback vart man köper billiga horor i Phuket brydde sig däremot ingen om. Så känner de sig stolta över sig själva, för de tar ju hand om denna stackars elev som säkerligen hade kommit in på Mensa och de själva kan knappt klara av första frågan på intygsprovet.

Jag vill gärna ha en person med AS som assistent, jag känner mig trygg och vet att personen kan sitt jobb och snackar inte med sina kompisar på Facebook när hen ska jobba. Jobb är jobb. Inget trams, utan jag vet att jag betalar för någon som tar sitt arbete på allvar.
Men med styrkor kommer också svagheter, kanske personen är grym på att räkna ut eventuell vinst men har svårt att tala i telefon.  Det är något jag kan ta, det är svagheten som går att träna bort.
En person med AS är faktiskt grym, vi är dock idioter på att förstå detta. Personen föds med en så fin talang (specialintresse) och kan nyttja det och tjäna pengar, men eftersom vi människor ser ner på dem får de skämmas över sin existens. Vi tvingas att vara sociala och älska fester och måste leta partner dygnet runt, annars är vi sociala freaks.
Jag tycker om fester men jag tycker också om att isolera mig och sträckläsa en bok, vad har jag för diagnos då?

Jag väntar än på att vi ska se en person med bokstavskombination som en riktig människa. Men det tar tid, jag tycker iallafall det är coolt och en AS-diagnos är en gåva.


 

faktiskt så har hon rätt! och även fast någon kommer hitta nåt att kommentera att "det är inte alls såå", så kan man ju ta det med en nypa salt också. läskigt hur jag och hanna widerstedt tänker lika ibland :s


blogga alltså

haha alltså lite trött på de.... särskilt den där designen xD:PXS nämeen, har spenderat natten och dagen med min älskling, vi har mest bara legat och degat i soffan hela dagen och kollat på gamla hemvideos och ätit lite! imorgon blir det första skoldagen på 5 lediga skoldagar pga olika orsaker men imorgon blir det skola och FÖRHOPPNINGSVIS birsta efter skolan men beror på om andreas är sjuk...... men om jag ska dit ska de iaf köpas kam, borste, strumpbyxor, lösnaglar och troligen ett par jeans! sen får vi se va de blir :):)  men har ju mina presentkort och barnbidraget, har dessutom bestället ett par skor som jag såg på juliahs (förlorat mamma pappa och syster) - bloggen och beställde hem de idag, sjukt snygga, fast blir ju vår/sommarskor:
Vita platåskor - Vita platformskor
snyyygg
men vi hörs väl senare! har ett matteprov att plugga till också som jag antar att jag icke kommer att slippa... ciao

tidsfördriv

Kärlek & relationer 
01. Ditt civilstånd? - inte singel
02. Är du nöjd med det? - a
03. Vem kysste du senast? - va ju ett tag sen nu, men andreas
04. Har du varit kär på riktigt? - är
05. Har du varit ihop med någon du älskar? - är
06. Ditt längsta förhållande? - det jag har nu, 1 år och 1½ månad
07. Ditt äldsta strul? - 94a
08. Ditt yngsta strul? - 97a
09. Vart går gränsen för dig rent åldersmässigt? - ja, 3 år verkar det som ;) 
10. Vad för sorts tjejer faller du för? - faller dock för killar...
11. När kysste du någon senast? - onsdags tror jag?
12. När vill du skaffa barn? - imorgon, närå om 5+ år, beror väl på när jag är redo
13. Har du kysst någon annans pojkvän? - nej usch

Privat 
14. Vad är ditt andranamn? - lili
15. Har du sårat någon med flit? - typ..
16. Vilken webbsida besöker du oftast? - facebook tror jag
17. Vem i din familj kommer du bäst överens med? - olika, men mamma kanske
18. Är du kär? - ja
19. Vem bråkade du senast med? - andreas 
20. Har du varit i slagsmål? - haha ja
21. Brukar du dricka alkohol? - nnje
22. Är du rökare? - ne
23. Snusar du? - nej
24. Har du bra självförtroende? - trodde det, fast verkar inte som det

Personer 
26. Vem litar du på till 100%? - jadu
27. En snygg person? - beyonce hihi
28. Vem smsa dig senast? - julia
29. Vem smsa du senast? - andreas
30. Vem ringde dig senast? - vickis
31. Vem kramade du senast? - mammi
32. Vem såg du senast? - maia
33. Vem ser du upp till? - vet icke, många i min familj och så
34. En person du skulle vilja se ut som? - oj.... många :)
35. En bra artist? - darin

Har du under de senaste 10 dagarna... 
[ ] Simmat 
[ ] Tränat 
[x] Varit sjuk 
[x] Hånglat med någon 
[x] Haft sex
[ ] Varit full 
[ ] Rökt vattenpipa 
[ ] Tagit droger 
[ ] Dumpat någon 
[ ] Blivit dumpad 
[ ] Blivit kär 
[x] Bråkat med någon 
[x] Blivit sviken 
[ ] Ljugit för en nära vän 

Randomfrågor 
36. Vilken är din viktigaste ägodel? - en ägodel.. något jag äger.. vet intee
37. Hur ser din drömtjej/kille ut? - som andreas
38. Är du homofob? - nej
39. Har du tandläkarskräck? - nej
40. Hur många har varit otrogna mot dig? - ingen hoppas jag hah
41. När var du senast i Stockholm? - firade jul där så
42. Är du helsvensk? - nej
43. Har du fått ditt hjärta krossat i år? - typ 
44. En sak du hade velat ändra med ditt liv? - hur jag är just nu
45. Vad är du rädd för? - bli lämnad, vara ensam, osv
46. Är du lycklig? - vill svara ja
47. Brukar du använda smycken? - ja, halsband varje dag iaf
48. Vad är viktigt för dig i ett förhållande? - att man ska känna att känslorna är besvarade och att man vill vara med varandra, att man ska kunna lita på varandra 
49. Är du en djurvän? - ja
50. Vad vill du bli i framtiden? - vet inteee


hahaha

shake it baby shake it

hejhej bloggen

har inte orkat blogga, för det är jobbigt haha! har inte riktigt nåt att skriva nu heller men tänkte bara göra det :) men ja ska äta gröt idag och har ätit gröt på skolan idag, inte sugen på det nu :s men vi hörs!
har fått jobb också, nu är man städare då!

min underbaring

vad jag älskar dig, hahah du är världens sötaste <3


skolan

mattematik, mycket intressant lektion


jag skriver för att du ska förstå


känslig

åh, allt som kände så bra och nu känns ALLT så jävla jobbigt. kan vara för att jag har sovit en halvtimme på natten och 4 timmar under dagen, eller att bara allt blev skit. allt är inte skit men allt känns skit. gymnasieval, fick reda på idag att jag ska till sundsvall på torsdag och kolla frisör där, men fan alltså jag skulle inte klara att gå där, av många skäl. skulle inte palla se dig varje dag med alla de, aldrig mår bara dåligt av det nu. men jag vet inte äns kan jag säga att jag inte vill skugga där längre? hoppas det för fyfan det förstörde hela min vecka, varför var det tvungen att vara just det gymnasiet?!? vill så gärna gå frisör, men antar att det inte blir så nu. känner mig nästan lite tillbaka till ruta ett där jag inte hade någon idé alls. ska kolla stylist i kramfors också, men frisör tror jag jag skiter i nu, fan fan fan

9gag

Whenever I have to force shutdown
#Believe
Sad Firefox is Sad
MTV these days
I walked into the kitchen at 5:30am
Wanna leave friendzone
Welcome to the aquarium!
 

whatsup

sitter och kollar på tv i min ensamhet och snackar med andreas på fb, måste sov nu så jag kan komma upp imorgon!!


hahaha

äg tjej


Kim Kardashian är gravid!

Det visste jag inte! Är ju ett litet fan av hela den familjen och har följt deras serie sen början så jag tycker det var en väldigt rolig nyhet! :)


+


some people are only alive because it is illegal to shoot them.

hej! idag är det den 4 januari och jag fyller 16 om en månad och en dag, wiho. jag vill ha pengar pengar pengar :) näråå, men igår var jag och andreas på bio och såg the hobbit, den va ok drygt bara att det måste vara en till del. hemma hos honom såg vi också snabba cash 1&2, jag har ju sett 1:an förut och den kickar ju tvåan, lätt! tvåan va ju ba hemsk :( 
har helt vänt på dygnet också, icke bra. går och lägger mig 4-6 på morgonen och vaknar då 3-4 såå måste vänta tillbaka det snart nu när skolan börjar! imorgon ska jag, mamma, pappa och andreas åka och käka på restaurang, höga-kusten blir det nog! hmm vad mer? jag vill att alla tjejer som inte är mina vänner och inte har pojkvänner ska dö :):) fast närå men jorå! skitsamma, måste göra om bloggdesignen, hatar den! ska fixa en riktig header också, ciao
en bild från nyår som inte publicerades såg jag nu, klänningen. fast vi skulle ju glömma den dagen kom jag på! så ja, GLÖMD

what girls want


clearing my mind

Tumblr_mfyfgmj5yp1qh5mvro1_250_large
557446_545196732158987_752803434_n_large
36507_4158906857220_1745798603_n_large
268408_4158908817269_70236669_n_large
318017_471392949564351_1052491996_n_large
Tumblr_mg04e9ntwh1rjp0wio1_500_large
Tumblr_mfzkcyqrwl1qitvdso1_500_large
Tumblr_mfkelaqujo1rp281mo1_400_large
Tumblr_mfzwmjrbxe1s1rvbqo1_500_large
Tumblr_mfzethcd6r1r8iyavo1_500_large
42913248507827819716917_large
Tumblr_m0jmutubkq1qgjrwqo1_500_large
Justa_littlefact-203567_large
832_519114354785777_1929044829_n_large
Tumblr_mfyi9vvweq1s20fdno1_500_large

nyår

Nu är det alltså 2013 och ett nytt år, hoppas att det här kommer bli mycket bättre! Ingen bra start blev det men usch vill inte änns tänka eller prata om denna nyår särskilt mycket lägger bara in lite bilder :)
bästa mamma och pappa!
finaste lilla familjen!
Så nu går vi vidare från det och siktar på ett bra 2013!!