.

Tjena, sitter och är trött. Typ. Väntar på att mammi ska komma hem så att vi kan gymma. Skulle ha gjort det för ett tag sedan men kom lite saker i vägen. Alltså shiiit, ska på körlektioner för mopedkortet imorgon, AHH AS NERVÖS. Fett drygt att vi börjar 10 imorrn å jag måste vara på körlektionerna 7.30, yay. Ska på vårkalaset imorrn och äta våfflor och få massage. Ohyeh
Hörs

Visa ditt intresse annars förlorar du mitt

:)

Goaste

Min gounge är här, är barnvakt till halv nio ca med Natasha. Har precis fikat lite tårta från igår.
Idag var det skola, en måndag. Seriöst, som jag skrev förut så har jag inte varit på en måndag på en skola få flera veckor, har alltid varit massa andra saker. Nu ska jag sätta på musik och svara på lite frågor på mopedsaken osv. CIAO
Juste, det ska va sämst väder i veckan, FUCK

Sommaren äger

Nice skärmbakgrund.

Ska man dra ut och sola lite?

Innan solen går i ner, eller försvinner, eller jaa... Haha men aja får se så det inte är så kallt. CIAO

Fanny: Nå så jävulskt!

Musica

SOMMAR12
nathaliesss

Fien

Två saker:
Jag är inte naken haha, har tubtopp
Sitter i Natashas rum

Premiärmiddag utomhus..

.. hade jag och mamma igår. Grillade och käkade som sagt senare ute på altanen, riktigt mys!

Hurräj

Firade morsdag med Victoria, Maia och Natasha och såklart mami.
Ett riktigt kalas!

Hallå

Vaknade halv nio utav att Fanny väckte mig och skulle dra till Felice så blev en tidig morgonpromenad för mig från Jocke! Kan berätta kvällen ist.
Drog till Felice vid halv ni och sen drog jag, Felice och Fanny ner till cruisingen, va typ där 20 min sen drog vi till Jocke där några andra var bla Vickis och Lovisa. Sov sedan hos Jocke och sedan drog jag hem på morgonen. Ganska trött nu efter 4 timmars sömn eller något sådant men det blir bra för då kan jag somna ikv till skolan imorgon.
Har idag bara gått hem, satte på kaffe till mamma, plockade lite blommor sedan gick jag ut och satt mig på altanen och solade och sedan kom mamma ut och jag grattade henne på morsdag (eller ja vad man nu säger). Så nu har jag solat, var ju 33 grader i solen (!!), i en och en halvtimme och har fått lite färg, kommer ju inte synas men bara fortsätta sola. Ska sola baksidan så fort solen har kommit fram bakom grannens granar där den alltid hamnar runt klockan 12.
Nu ska jag ner och äta makaroner, ciao
Har inga bilder från kvällen men har en film där Felice skulle göra ormen/masken iaf ;p (Och jag låter skitirriterande jag vet)

BILDBOMB

HEHE nerå
hinner inge mer, måste äta

That's just wrong

Haha, jag och Felice läste något lite stört i tidningen igår...

TJA

Sol/moln, 15 grader i skuggan och 22 i solen, inte dåååligt. Fast skulle inte vara moln, men det löser sig! Orkade inte ta bilder på sakerna igår för slänge allt i tvätten direkt. Natasha och mammi är på match, så jag är ensam hemma och lyssnar på någon dabatt på radion om 12åringar ska få rösta hehe. Ska väl äta lite snart och sedan tror jag att jag ska smsa Felice, fråga om hon är hemma och sedan dra och hämta min keps.
I miss you <3
Vi har haft så mycket roligt tillsammans...
ALLTSÅ NEJ jag bara skojjar, jag är ingen prylbög X))) Skojja... alltså nej jag vet inte. Jag va iaf inte seriös. Hehe.
Måste äta något, ciao

Livet är bra bra alltså

Va nyss på birsta, fick med lite saker hem som jag kan visa sedan. Vart ingen klänning men asstökigt i affärerna om man ska leta efter nåt speciellt så beställer ist! Nu ska jag ner och duscha. Älskar vädret som har varit hela veckan alltså, runt 20 grader varje dag. SKÖNT SÅ JAG DÖR. Har varit så jäkla bra dagar också, kommit folk närmare osv, det gillar vi :) Livet leker fast man har lite prov och mopedgrejjer och skit men det är sommar så vem bryr sig? Ba köra på och sen ta sommarlov!
Ikv blir det hemmakväll med mami och natasha för att spara krafter till lite partej imorgon, ( lol ).
HÖRS SENARE FOLKS

The place to be

Ännu en dag på kajjen, the place to haang you knooow, drar ner på stan sen och träffar lite folk!
Nu måste jag äta middag, puss

Åh, sjukt häääärlig dag

Började med solning i fyra timmar vid kajjen med Felice, Jonte, Vickis och Jesper. Feeett skönt väder också, låg i tubtop liksom! Sedan drog alla till donken förutom Vickis som hade träning och där träffade vi Jontes kompis Pontus, sedan drog de två sistnämnda och jag, F och Je satt bara och pratade till ca tio i tio och sen kom jag hem nu typ vid tio över och gjorde bara iordning mig för sängen och nu BB!
Haft en cpbra dag som bara gör att jag taggar sommaren till 100000 då man nästan inte har någon direkt tid att hålla och kan bara vara!!

Kvällssommar <3

Asså åh, sommaren <3 Och det här är ju bara maj, bara början på sommaren. Inte äns kommit upp i värmen ännu. Jag blir så lycklig, glad och nästan allt är bara helt underbart! Jag bryr mig inte äns om skolan, alltså att det är skitjobbigt, vill bara gå ut skolan nu med bra betyg och få sommarlov!! Dock så känns det som betygen i år inte direkt betyder nåt, men vet ju att de är från E-B/A ungefär så de blir nog bra :)
Kvällen avslutades iaf med lite kajjen och donken (Paj, sådär bra efter gymmet :)) med Julia N och träffade även på Jonte och pratade lite med han ett tag. Men det var jätte mysigt väder, även fast man behövde ha jacka så var det ju helt ok!
Nu ska jag fortsätta se BB och tagga skola/sol imorgon. Längtar bara på att få gå ut i värmeeeen!
Snyyyygging!

Drar och gymmar med mamma så ni får nöjja er med lite bilder så länge!

Lidande?

SOMMAR (igen)

Alltså sjukt varmt och soligt ute, älskar det <3 Drar snart ner till kajjen med Julia N och solar litt! Skulle ha dragit dit med Felice, Vickis och några andra också men det blev inte så men om det är bra väder så drar vi dit imorrn! (som att jag inte skulle ha varit bränd i ansiktet redan). Men har solskyddsfaktor 20 på mig och ska ha keps, + att jag ska ha med mig vattenn i en flaska nu också, så att jag inte ska behöva må som igår.
Blir en fin bränna av det där röda sedan får man hoppas ;)

Damn vad skönt

Nu är mitt hår klart, nydushat och nyfärgat. LOVE IT
Underbart med nyfärgat hår tycker jag, det har ju inte torkat helt men tror det kommer bli ganska bra när jag vaknar imorgon! Folk kommer nog inte direkt se att det är en ny hårfärg men huvudsaker var ju att jag skulle bli av med min hemska utväxt iaf. Och det är ju gjort! Men nu slänger jag bara in de här bilderna, kyler ner mitt ansikte lite och går upp och ser BB. Ciao
Juste, oh shit. Det är tisdag imogon. Tisdag på skolan = ett helvete. Den värsta dagen med de värsta lektionerna. Har inte varit på en tisdag på skolan på 2-3 veckor, så det här kommer ju inte som en dröm kan man ju säga...
Ser ni my read face? Dock rödare i verkligheten haha. Men blir en fin bränna av det där sedan ;)

SOMMAR

Det var typ 20+ i solen idag från morgon till eftermiddag, sjukligt skönt alltså. Har haft teambuilding uppe på Höga hela dagen med klassen, fett kul vare. Efter det drog jag, Vickis och Felice till stan och Felice drog sedan hem och då gick jag och Vickis och köpte en dricka och satte oss på kajjen. Jätte mysigt var det, varmt och skönt! Snackade om allt och inget liksom :)

Färgar håret

Sitter just nu och färgar håret, vet inte om det kommer bli så bra ändå för kommer på att det kommer ju inte direkt täcka mitt blodan hår. ÅH JAG VILL BLI BRUNETT. Men väntar ändå till efter sommaren, så till hösten/vintern ksk. Håret kommer ju ändå blekas osv så mycket i sommar. Men hoppas det blir bra iaf :)
Är iaf helt knallröd i ansiktet, runt näsan typ. Svider och hettar gör det, men what to do? Har ju varit ute hela dagen och sedan satt jag och Vickis ungefär en och en halvtimme nere vid kajjen och det var ju typ då jag brände mig. Haha! Solfaktor 50 here I come typ...
Ksk slänger upp en bild sen på mitt vackra ansikte, hehe

Vädret <3

I say no more. Har redan hunnit bränna mig i ansiktet!

Svar på kommentar-

Svar: Hmm, jo! Har ju gjort några förut på gamla bloggen men känns ganska awkward att sitta nu och snacka bara sådär rakt ut. Men får se :)

Hähäää

Tryck f5, haha... Okej vart fett fult blandat rosa och brunt men måste se hur man ändrar det andra bruna. Men orka ba inte med brunt iaf :))
EDIT Fiiiixat, nu är det pink (Ksk gör en lite finare design laterrr

DUBBELMORAL

Hihi orkar inte :)
Jaja, jag orka inte förklara mig, men ska jag uppdatera lite. Är hyfsat trött, klev upp 7 imorse för att följa med lillasyster som ville att jag skulle se hennes match. Somnade typ 2 igår å, hallelujah. Så hyfsat trött! Lägger in ett inlägg på lite bilder från matchen oså, eller ja mest på mig men a haha... HÖRS

Vadå

Tycker ni jag skelar eller?


Orka inte haha

Bloggar nog lite ändå! Det regnar inomhus dessutom, what are the ods?


Tar lite paus tror jag

Kommer kanske inte uppdatera på några dar tror jag, bara så ni vet! Bara för att jag inte orkar just nu :)
Kommer inte ha några läsare kvar haha, men lets hoppas!

Oj

Vilket knas inlägg det blev förra gången, men var inte meningen att det skulle sluta så där depp (haha) men det gick inte att trycka något mer på tangentbordet så jag publicerade det bara och startade om datorn, och sen tog mamma över för att spela sina bubblor, heh.
Just nu sitter jag vid datorn, men för två minuter sedan satt jag framför tv:n med mamma,pappa och Natasha och såg på hockey och åt jordgubbar och grädde! Muuums. Kan tillägga "att det ser riktigt illa ut för Sverige nu" enligt pappa.
Jag kan inte förstå att det bara är torsdag heller, tre lediga dar till! Dessutom var jag ju bara på skolan i måndags så very much ledigt för moi :)
Längtar till sommaren nu också! Pryder detta inlägg med lite sommaren11 bilder;
AAh, vart ba två men orka inte söka ;p Första bilderna min andra Julias :))

Tja :)

Så, nu ska jag uppdatera lite. Är ganska sur för att jag kuggade på det tredje delprovet igen + att jag har huhuvudvärk. Livet leker inte just nu.

Pleeease

Kan ni göra mig en tjänst? Kan ni klicka in er på någon av annonserna till höger? TACK, alltså en av de blå annonserna med vit bakgrund? INGET VIRUS ELLER NÅGOT, PROMISE

Gilla bloggerfy!

Nu kan man tjäna pengar på bloggen genom att skriva sponsrade inlägg från Bloggerfy, riktigt bra! Tycker dom är värda en liten "like" på Facebook, vad tycker ni?


BRB

Bambi med världens sötaste Maia!
Mörk bild men mörkt rum

BB-busringningar

HAHA, tyckte Hannas eller Amandus var bäst.
Titta här.

Why

Nu har jag feber å så det vart ingen skola idag, aja spela roooll. Men vet inte hur det blir med uppdateringen idag men ni vet ju iaf, kan göra två tidsinställda in case of. Åh det gör ont i min kropp, tillochmed jobbigt att röra fingrarna haha... Men jaja :) HÖRS

Godnatt!

Ligger bara i sängen och väntar på att jag ska kunna sova. Jo det skulle ju kunna hjälpa om jag släckte lampan och stängde av tv:n och datorn, men det kommer jag till senare haha. Blir nog skola för mig imorgon, har inte feber ännu och om jag inte har det imorrn (troligen inte) så drar jag till skolan imorgon. Bara en dag liksom! Är ju ledig torsdag/fredag <3
Tror inte det är nåt spec imorrn heller, och slutar 14 så not that bad. Men nu ska jag försöka sova, eller a
Bild från förra veckan

Hello people

Sitter just nu i en weird diskussion, haha. Men orka inte förklara, vet inte äns varför jag berätta det men ni vet ni iaf! Känns som att pengarna rullar in nu, nej men får snart barnbidraget och lite pengar av mamma för att ha hjälpt till med saker runt huset! Så snart blir det lite shopping, l-ä-n-g-t-a-r.

Chicktips

Tumblr_m0wfy0hjcq1r3tjbgo1_500_large
Tumblr_lwfw5t6cox1r3tjbgo1_500_large
Tumblr_lwtnf4dnqv1r3tjbgo1_500_large
Tumblr_lrqopyb6wp1r3tjbgo1_r2_500_192419719_large
Tumblr_lv6bqlylhw1r3tjbgo1_r1_500_large
Tumblr_ls3j50hkt31r3tjbgo1_r2_500_large
Tumblr_ls3j48nchc1r3tjbgo1_r2_500_large

KanDee-

Jag har blvit KanDee tokig! Älskar hennes målningar, tavlor, kläder, blogg och allt! Hon är så duktig.

Schweiz/Österrike - 11

Bilderna är redigerade i Picasa 3 och är från Schweiz/Österrike resan sommaren 2011.
Det var bara för att visa vilken skillnad man kan göra på fotografierna genom att bara använda ett simpelt och gratis redigeringsprogram, om man inte är en proffsfotograf som jag!

.

545604_351766591545353_100001360460614_891404_464815641_n_large
- Tagen från Keela

SÖTASTE

Har jag inte världens sötaste systerdotter?!
Veronicas blogg

Tidigt inlägg

Hej, blev ingen skola för mig idag. Sjuk som jag har varit en vecka nu typ. Blev ju smittad med förkyling förra veckan av barnen på dagiset, slutade med att det var 6 barn av 21 på dagiset för att ca 10 av de var sjuka! Haha roligt. Men även fast jag inte var helt 100 jobbade jag mig igenom veckan och gick ju till skolan igår (tillochmed gymmade). Men vaknade med världens halsont + min förkylning imorse och vi skulle ut på en heldag i skogen så kändes inte helt bra att gå till skolan idag.
Men om jag inte får feber vilar jag väl ut mig idag och går till skolan imorgon :)
Nu ska jag ta mig lite té och tittar på tv. CIAO
Just to show you my suffering ;)

Stackarna alltså

Stackars alla barn och ungdomar som har det så jobbigt i detta land, haha

Nothing can be better

Hallå
Vad gör ni? Hur mår ni? Har ni haft en bra dag? Hur många syskon har du? Har du duschat idag? Gillar du fisk? Favoriträtt? Favoritfärg? Mamma och pappa tillsammans? Smultronställe?
Nej jag vet inte vad jag håller på med haha... Kan svara på de själv ;)
Skriver ett inlägg, mår bra, jadå, fem stycken, ja, jaapp, pannkaka tror jag, rosa svart eller vit, ja, finlandsbåten.
LOL
Nämen, har faktiskt varit och gymmat idag. Kanske inte helt bra när jag är lite förskyld, men tog det bara lugnt, ansträngde mig inte så värst. Drack vatten hela tiden så det går nog bra! Nu sitter jag bara och väntar på att ta bort plasfoliet runt kroppen (mer inte om det senare). Ska googla lite nu, höres vänner

Haha asså älskar henne!


Damn


Myser

i filten, tror jag ska ladda ner en film och bara chilla, svarade på lite mer mopedfrågor så har ca 40 kvar bara! Av 290.
Vart ju ingen ny design går så ksk blir det en annan dag då :) Är så sjukt trött idag för att jag är täpt i min näsa och kan inte sova på natten... Hoppas mamma har köpt nässpray annars kommer jag inte klara livet!! Haha nejdå, men annars kommer jag vara tröött.
Imorgon ska man dessutom till skogen med klassen hela dagen, mösigt. Blir väl gummistövlar och regnjacka imorrn eller?

Ojojoj

Kom nyss hem, har varit på gymnasiet hela dagen med de andra åttorna och det var ju trevligt! Gör ju såklart mycket hellre det än har lektioner. Sedan gick jag hem.
Nu ska jag göra mopedfrågor oså, puss

Hmm

Vart inte nöjd med någon design så kör ändå på den här ett tag till. Men nu ska jag ta en snabbdusch, göra mig lite fika och gå upp och titta på BB och somna, börjar klockan nio imorgon på gymnasiet och får dessutom skjuts av mamma så en riktigt skön sovmorgon imorgon blir det!
Men nu ska jag göra det jag sa att jag skulle göra förut, puss
En jääättesnygg bild på mig och Natasha från igår
Men säger väl godnatt nudå, godnatt! Haha nej, men ksk skriver ett inlägg sedan.

Förlååååt

Har inte uppdaterat men har varit med världens bästa Andreas hela dagen så har inte hunnit haha! Men nu sitter jag iaf vid datorn och tittar igenom alla bloggar, facebook, mailen osv som jag brukar. Tror även att jag slänger upp en ny design idag, ni får se ;) Måste också svara på lite mopedfrågor, vart ju inte klar med det innan idag som jag ville, menmen. Och sen måste jag göra svenskagrejj också, jaaa vi höres
Bild från igår

Wanties

Jag kommer börja gråtasnart, ge mig
SE.YCIHC

Funderar-

Funderar på att byta design, måste bara komma på någon fin!
Jag tycker om min keps btw :))

Glasögonbomb

Min lillasyster Natashas glasögon, hon gillar glasögon tror jag

Nu har jag varit duktig!

Har lagt alla inlägg i olika kategorier, wanties, musik osv! Från februari, peuw

Har fått mina nitar!

Fast vet inte om jag har berättat det? Men iaf, beställde ett par rosa nitar iaf som jag ska pimpa ett par svarta short med, kommer bli skitfint!
Inte köpta på UR&PENN utan rockflame

Hejhej!

Sitter här i min säng och tittar på Keeping up with the Kardashians och har nyss ätit middag, bandspaghetti och baconröra, asgott <3 Nu väntar jag bara på att Andreas ska komma! Måste säga att jag har haft väldigt bra uppdatering idag, och mer inlägg blir det. Men nu ska jag fortsätta med det jag gör, puss (blir en till wantie idag, så ni vet)

It never ends

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14817381.ab

Vi lever våra separata liv sen lämnar vi stan

HEJHEJ
Sitter här, nyduschad och fräsch! (Eller ungarna har ju smittat mig med sjuka så jag är förkyld och lite slö) Åt choklad nyss, vill inte men är ju tvungen när det ligger framför mig ju... Men ska ta mig en banan nu hehe, höres
Ser ju dock lite ut som ett offer

Tävling!

jag tävlar hos emlisch.blogg.se om en tub BrilliantSmile Whitening Boost toothpaste från brilliantsmile.se , tävla här du oxå!

Wanties

Give me

YEZ

Har beställt två stycken assnygga armband, och jag ska prova två stycken avslutningsklänningar,
Det är två av de där, kan vissa sen när jag får de! Nu ska jag titta lite mer, puss

Haha åh

Vad depp jag var igår! Men man har väl en sån stund ibland. Men idag blir en bättre dag, det känner jag :)
Nu ska jag ta mig något att äta sedan duscha, sedan vänta på att Felice ska smsa. CIAO

Hmm..

Jag vet inte varför men jag är liksom lite nere, no idea why! Ksk för att jag inte orkade på på bion, lite hängig oså, och så får jag inte gå tillbaka till mina barn på måndag :( Buhu... Kommer sakna dom som fan alltså, riktigt härliga var de!!
Okej, nu är det en jätte konstig sak jag kommer säga, men känner mig oälskad just nu. Vet ju att det inte är så, känner inte så egentligen men det är komplicerat. Har väl inte bara den bästa kvällen, men det har väl alla! Men ska mysa med mamma och Natasha framför tv:n sedan så då blir det väl bättre :)
Fast vill verkligen tillbaka till dagiset alltså, barna ♥ Men om jag känner för det kan jag ju hälsa på de någon gång!
Men ska dra nu, ciao!

oWoWoWoW

Heej, sitter just nu och vet inte vart jag ska ta vägen! Haha nejdå men skulle på utebio men det regnar och det verkar inte som någon vill men jag känner mig taggad bara för at thur ofta händer nåt sånt här i Härnösand? men vi får se hure blir. FÅR SE
Men ska smsa några snart så får vi sä, sä sä

När jag går ner

Hej! Nu har jag precis käkat middag typ, pannkaka <3 FAN laddningen håller på att ta slut på datorn :( Orka inte hämta laddarn som är nere på nedervåningen...
Men nu ska jag bara lyssna på musik och ksk springer ner och hämtar laddarn då!

Tjaa

Sitter och tittar på massa annaellinor videos, hon är inte lika rolig längre men ganska underhållande ändå även fast jag vet att hon försöker vara som Jenna Marbles. Kom hem från dagiset för typ en halvtimme sedan. GICK! Känns bra det.
Träffade först Albin som åkte på Kalles moppe, tjockis ;), och sen Simon och den lilla jäveln har redan fått sitt mopedkort! Han fick det igår, och jag ska köra upp om 20 dagar :( Life's unfair, fast iofs så gick han på kursen och det lite tidigare än mig. Det påminner om att jag måste göra lite mopedfrågor. PUSS

TRÖTT

BORDE LIGGA I SÄNGEN OCH SOVA, MEN NÄHÄ

Productive day

Klev upp klockan 7 för att börja klockan 8 på dagiset. Sedan kom mamma och hämtade mig klockan 15 för att vi slutade samtidigt så vi åkte och handlade lite basvaror eftersom att vi inte hade nåt hemma. Otroligt! Inget socker, ingen mat och tillochmed ingen mjölk! Herregud, men fick även med oss lite glass och det var ju trevligt ;)
Sedan städade jag och mamma, jag tvättade fönstrerna och strök gardinerna. Och städade mitt eget rum med. Sedan hann jag även med lite mopedfrågor så har bara 98 frågor kvar, känns riktigt bra.
Hann även vara lite social med min morfar, sedan kom Andreas så hann ju även vara lite social med han haha!
Nu ska jag bara ta det lugnt, ciao
Litt eg0PiX från dagish

Helvete asså

Stereotype

Men ååhhhhhhhhhhhhh

Han har ju typ blivit mogen.
Han har ju blivit typ vuxen :(

Wanties


Halluu

Fick sluta 14 idag för att jag struntade i rasten och jag slutar normalt 15 så det var skönt! Tog bussen hem idag, vart ju inte allt någon promenad idag men ibland blir det så. Kanske tar en ikv om jag orkar då? Troligen inte ;)
När jag kom hem satt Natasha och Bea och fikade så satte mig med de och pratade ett tag!
Nu gör jag en lite wantie som jag lägger upp sedan då. Ciao!

Godnatt!

Går och lägger mig nu,  måste ju vara pigg till kidosarna imorgon.

Move me lika a ballerina

Tumblr_lzf1nr8s0c1qm73m7o1_500_large
Tumblr_m3nqo1i6eh1rtff84o1_500_large
Tumblr_m24p659umz1qm1lg4o1_500_large
533041_370043566371456_100000974487523_1028687_1018821361_n_large
Tumblr_m20xnsuoid1qd6yfao1_500_large
Tumblr_m0gzyzooma1r5sb85o1_500_large
lezz go'

Pannkaka

Hallå!
Jag är skittrött, kunde inte sova för va lite spänd tror jag så somnade vid 1 och skulle upp 7, så 6timmars sömt for me. Inte kul, med hade det jätte kul på dagiset och alla är så snälla och barnen är så söta! Skulle ha gymmat med mamma efter men jag var helt slut. Sov en timme och jag brukar aldrig sova på dagen! Men kände ju att jag hade fått motion idag ändå när jag tog en 30 mins promenad på rasten och sedan promenerade jag hem som också tar ca e halvtimme.
Åt pannkaka till middagen (igen) ÄLSKAR PANNKAKA. Duschade med Maia och nu har jag förstärkt Natashar dipdye i håret. Hoppas det blir braa... (Be till Gud).
Men nu ska jag googla runt lite på mina standardsidor, har ju inte hunnit sitta vid datorn ännu. CiAo!
Gul

Halva prao-dagen klar!

Hejsan! Sitter just nu ute under min 45mins rast så tänkte bara uppdatera lite. Praoar som sagt på dagis och alla barnen är så söta och allt är jätte kul! Har rast i ca 2O min till, har varit på promnad nyss så nu sitter jag under ett träd och bara njuter i solen :) men det var väl inget mer nu, ciao!

Men hallåå

Sitter och fixar datorn min, känns bra känns bra. Måste ju säga att jag äger de på telefon iaf, alltså de riktiga datamänniskorna, jävla amatörer. Blir ju upprörd! Men jag fixar ju allt hehe :))
Känner mig ofräsch, vill ba ner och duscha! Så ni får ingen bild haha ;) Eller kan se vad jag har på datorn...
Men GUUU va feääna vi är. Vinter också, fyfan

I get knocked down, but I get up again

Lägger in några stycken så har ni att läsa;

KÄRLEK:
Är du kär just nu? – Ja!
Har du någon kille just nu?- Ja
Har du dumpat någon?- Ja
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? – Ne
Vem kramade du senast? – Andreas
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? – Nej?


SKOLA:
Är du duktig i skolan? – Om jag vill
Har du bra betyg? – Jag tror det
Har du fått göra om ett prov någongång? – Ja
Har du fått ett bra resultat på ett prov? – Ja
Sköter du dej i skolan?- Njae, typ
Har du tuggat tuggummi under skoltid? – NEJ MEN GUD, VEM GÖR NÅGOT SÅNT?
Haft mobilen på lektionstid? – Men ja
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? – Haha nej


FAMILJ:
Du bor tillsammans med dina föräldrar? – Mamma hela tiden, sen kommer pappa upp varannan helg
Trivs hemma? – Ja
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen?- När jag var liten
Har skrikit och slagit din mamma? – Skrikit har jag ksk gjort
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? – Ksk
Vem betyder mest för dej i din familj? – Nej men gud det kan jag inte säga :(
Du älskar din familj oavsett vad som händer? – Ja!


VÄNNER:
Du har vänner? – Ja
Du brukar vara med? – Det är olika, men mest Felice
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? – Ja
Är det okej att ha kill-kompisar? – Haha ja!
Har du pussat någon av dina kompisar? – Nä det tror jag inte
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? – Nejje
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? – Hm

Har du fått nån ny kompis denna månad?- Typ :)

 

ALKOHOL:
Har druckit alkohol? – Smakat, men tycker inte om det
När drack du alkohol senast? – Länge sedan, månader sen
Vem bjöd dej på alkohol? –
Vad var det för sorts alkohol? – Orka
Brukar du dricka alkohol? – Nej
Har du druckit öl? – Ja
Tycker du om öl? – Nej



 

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Hm, beror på
2. Har du nånsin blivit sårad? Ja 
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? Såklart
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne? Ja
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Ja
6. Har du haft en hemlig beundrare? Hha jag vet inte!
7. Är du kär? Ja
8. Vill du gifta dig i framtiden? Ja

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek 
2. Hår eller ögon? Hår
3. Katt eller hund? Hund 
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Flertalet "vanliga" kompisar
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Båda
8. Pengar eller lycka? Pengar är lycka ;)
9. Dag eller natt? Natt
10. MSN eller mobil? Mobil

10 "Har du nånsin…"

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nej
2. Brutit ett ben? Nej
3. Gjort nåt du ångrar? Ja
4. Hoppat Bungee Jump? Nej
5. Ljugit för någon du tycker om? Tyvärr
6. Ätit en hel tårta? Nej
7. Gjort bort dig offentligt? Haha, beror på vad man ser som göra bort sig ;)
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Nej
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja typ
10. Velat försvinna? Ja 

Random
Vad såg du på tv sist? Vem vet mest
Vems blogg läste du sist? Dessies ( därifrån jag tog det här testet )
Vad åt du sist? En yoghurt
Vem pratade du med sist? Mamma
Vem ringde du sist? Pappa
Vem messade du sist? Andreas
Vad läste du sist "bok"? Haha?
Vem pussade du sist? Andreas
Vem kramde du sist? Andreas
Vem bjöd du sist på något? Kommer inte ihåg
Vad köpte du sist? Puder tror jag

 


 

Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa? Jaa
Brukar du sjunga i duschen? Ja
Vilken sport tycker du är roligast att se på tv? Fotboll om det är irl och man ser med några kompisar på sommarn typ
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Beror som sagt på
Vad är viktigast för dig? Familj, Andreas, mina vänner (Pengar, heh...)
Laddar du hem musik och film från Internet? Ja
Vad har du för mobil? HTC Chacha
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? Ta med familjen på en resa, köpa kläder och skor + lite mer sådant sen får man se, spara till framtiden
Är du skyldig någon pengar? Ja tror det
Är du mörkrädd? Ibland
Tycker du matte är svårt? Ja
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Man måste väl inte direkt gå runt i Gucci och Prada om vi säger så
Vad skulle du helst vilja vinna i en tävling? Pengar
Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen? Ibland så
Har du piercing? NEJ :'(
Bråkar du och dina syskon ofta? Ganska ja
Läser du ofta böcker? Nej
Vad föredrar du för sorts filmer? Olika, beror på vart/med vem man är
Vad slösar du mest pengar på? Just nu kläder, men annars så mat haha
Vill du gifta dig? Ja!
Vill du ha barn? Ja
Vilka tv-program som går just nu har du fastnat för? Desperate, och sen lite andra jag inte kommer på
Vilka länder har du varit i? Finland, Danmark, Spanien, Kanarieöarna (dock Spanien men ändå), Österrike, Schweiz, Lichtenstein
Solar du ofta? Naj, på sommarn
Är du bra på att laga mat? Självfallet
Var badar du helst? Pool
Vad tycker du om monarkin? Har inga åsikter direkt, lite kul ksk
Har du någon gång skadat dig allvarligt? Nej inte så jag måste in till sjukhuset eller något sådant
Vilken kändis är hetast? OJ, Enrique Iglesias
Gillar du att dansa? Ja
Är du flygrädd? Nej
Vilken är din favoritglass? Sandwitch
Tror du på ett liv efter döden? Hm alltså, jag vet inte men jag hoppas iaf!
Vilket kaffe sörplar du helst? Vanligt (?) med mjölk och socker eller sån där med skum och smak
Vilket mobilmärke föredrar du? Inte HTC iaf
Vill du gå ner i vikt? Nej, tränar för att bli vältränad
Vad har du för personlighet? Svårt att svara på själv
Tycker du om sushi? Har inte smakat
Tror du på livslång kärlek? Ja
Vad äter du helst när du ser på film? Godis
Lever dina föräldrar tillsammans? De Är tsm men Lever inte tsm, om det låter riktigt?
Har du tandläkarskräck? Nej
Har du någon gång haft självmordstankar? Nej
Vilken hårfärg har du naturellt? Blond
Biter du på naglarna? Ja..
Är du beroende av något? Ja
Hur ofta motionerar du? Minst fem ggr i veckan iaf



Namn - Nathalie Hämeenoja
Hårfärg - Blond/brunt/gult/lila/rosa/blått allt............
Högerhänt/vänster - Höger
Stjärntecken - Vattenman
Är dina föräldrar skilda - Nej
Årstid - SOMMAR

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär - Ja
Skolkat - Ja
Sovit utomhus - Ja
Retats - Ja

THIS OR THAT
Pepsi/cola - Cola
Jordgubbar/blåbär - Jordgubbar
Adidas/Nike - Båda
Kinesiskt/mexikanskt - Vet inte
Mtv/vh1 - MTV och VH1

SENASTE DU
Skrattade - Till vem vet mest
Grät - Några veckor sen ksk
Filmen du såg senast - Shutter
Drog ett skämt - Ett vid frukostbordet med Andreas imorse, men bara jag som tyckte det var kul för han fattade inte

Sjöng en sång - Igår

HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN
Ätit müsli - Nej
Rökt - Nej
Tagit droger - Nej
Kysst någon - Ja
Bakat - Nej



Uno dos tres cuatro

TJA
Nu är jag klar med 2 delprov och har gjort några till frågor, men datorn är så seg just nu så orkar inte svara på några fler. Min plan att bli klar med alla frågor och alla delprov idag, går inte så bra, så bestämmer att jag har till söndag på mig, men då ska repetitionsfrågorna också vara klara!
Natten tillbringade jag hos Andreas, såg typ massa fuckade psykopatskräckis, eller ja såg inte klart de för de var så cp men såg shutter iaf!
Men nu ska jag bara kika runt på lite bloggar oså på internetet och ksk ta mig nåt att äta!
Oj va schöt man var (åh hade hål i örona)

Ah, my eyes

Är typ snurrig och såhär seg i ögonen för jag bara legat och tittat på tv hela dagen, haha. LIV

Juste

Har fått min keps nu!
Jag ser lite trött ut...

GODMORGON

Eller något, vaknade för ca en timme sedan och har bara legat och latat mig i sängen men sen gick jag upp och gjorde lite frukost. Är alone just nu, ganska skönt att vakna upp själv tycker jag, bara kunna spela musik och göra lite vad man vill.
A, och jag kom på den smarta idén att igår vid runt 1 (gick inte och la mig när jag sa godnatt) att sätta mig och göra mina mopedfrågor. Trött och snurrig som man var så svarade jag fel på tre frågor och kan inte göra någonting på hela dagen. TACK Nathalie :)) Inte bra... Får jag ju jobba stenhårt imorgon ist då...
Men nu ska jag köra lite aerobics tror jag, lite youtube aerobics haha!
GOFRUKOST, mackor med ett halvsmält-encentimeters lager smör på, det är göttä

Brace yourselfes, summer is coming

Yeah, in my ass eller nåt. Snöblandat regn, och blåser iskalla vindar, och för fyra dagar sedan var det 20+ och sol typ... AMASING
Trött eller nåt. GODNATT IAF
Kunde det inte fått varit såhär frånochmed nu tills någon gång i oktober-november maybe?
Jag kommer bli deppad om det ligger ett snötäcke på marken när jag vaknar imorgon, fast det tror jag inte...

Hallå

Sitter och pluggar på mopedfrågorna, ju jävlar ska jag kunna det här och känna mig säker!
Så länge kan ni få lyssna på den här gamla myslåten
Äh, ni får hela min lista;
nathaliesss

Nu känns det bra

YES! Nu har jag gjort ganska många frågor till men måste vänta till imorgon för att göra fler, men hittade en sida som jag ska träna lite mer på. + Att jag gjorde ett delprov också! Så nu har jag bara tre delprov kvar, 150 frågor typ och repetition innan jag kan göra det riktiga provet.
Nu ska jag ta mig en glass och träna på den där sidan, puss

AH

Nu kör vi med mopedfrågorna alltså! Mitt mål är att bli klar med de 300 frågorna och de 4 delproven tills måndag. LETS GOO

Lite bilder

Var som sagt kvar på skolan med Felice, och hon var duktig.
(Där var hon stolt)

Nu känns livet härligt igen!

Trött, ont i huvudet, less

Inte en bra kombination... Blev inte Andreas heller. Bara gym. Åhh. Har iaf nytvättat hår, haha! Hungrig är jag också, så ska äta nåt, puss

Make art with fire

Tja
Dagen:
Bio med klassen, hål fram till spanskan, tjejsnack med film och chips. Stannade kvar lite efter skolan med Felice och ikv blir det gym och sen Andreas. Ja
Men nu ska jag göra lite moppefrågor tror jag,ciao

Finally

Nu är jag klar med SO-arbetet och det blev så bra alltså! Så är nöjd. Men nu ska jag bara titta på BB de dista 2O minuterna, och smsa med Andreas. Shit har ont i huvve, har haft det halva dan typ men vet inte vrf jag inte tar en tablett, men jajaa. Smsar från mobilen så blir no pictures nu, men godnatt på er!

Beautifal evening

Kom precis hem från en liten kväll med Julia N! Cyklade runt och planerade sommaren osv, fettttt. Nu ska jag göra mitt SO-arbete som ska in imorgon hehe, BRA ATT JAG ALLTID ÄR FÖRST UTE MED ALLT!!
Vem är det som gömmer sig i buskarna?
Madickens sten ;)
Måste säga att jag varit väldigt duktig med bilder idag!

.

Drar ut med Julia N! Ses

Bilder från en provskrivnde tjej

Hade lite tråkigt på HK provet tror jag, hihi. Nämen orkade inte lämna in provet för att då va man tvungen att svara på frågor, men iaf... Tänkte att ni skulle få se dom
Titta va döktig hon ä
Fick bullar till provet <3HK<3 (Noobigt, hööh)
Nej. (Eller?)
Och här är mina råd hur ni kan leva ett hälsosammare liv:


LISTEN TO ME, i got this'

Gym

Gymmade precis lite med mamma, det var skönt. Sprang/pw:ade i 20 min sen blev det lite ben och armar också. Känns bra! Bring it summer 2012 ;)
Jag är crazy på mina ögon

Tjaa!

Sitter just nu med Julia N, och kom hem från skolan för typ en halvtimme sedan. Avslutade iaf skoldagen med ett prov i HK, fick tbx matteprovet idag också. 22/40, så jag klarade mig!
Men nu ska jag dra,puss

I feel like I'm in the game now, I feel like I'm focused

Heej!
Hemma från PW:n nu. Skönt as usual fast lite kallt ute just nu, för att det blåser. Men så sjukt skönt att det är "sommarväder" nu, och ska vara bra väder hela veckan! LOVES IT
NU Desperate Housewifes (För ja, det är faktiskt tisdag)

Valborg

Startar med att skriva den i text sedan kan ni få se lite bilder! Började med att det var SKITVARMT OCH SKÖNT! Värsta sommarvädret ♥
Åt pizza hos Felice och konserverade mandariner till efterrätt. Sedan fixade vi oss i typ två timmar o vi blev så fiiiina ^^ Sedan mötte vid Julia N vid kråkis vid halv 22 och sedan drog vi oss till majbrasan men gick bara förbi för ja hehe... Vi skulle ju ha firat Emil men det vart tydligen ingenting med det eller nåt inte fan vet jag, men vi tre drog till Felice och hade det skitkul! Vid halv 2 ungefär drog vi till Jocke och träffade Simon och Ville för att se en skräckis, vi såg Skeleton Key. Men jag hann inte se klart för jag drog hem med Andreas vid halv 3 ungefär. Sedan sov han över!
Morgonen spenderades med glassätande med Andreas ute i solen med min familj. MYS
Hehe vi vart kaffedrickare den natten.
Sådeså.
Man kan ha kul utan alcohol, KIDOS
Hade iaf en skiiiiiiiitmysig valborg med de två söta brudarna!
Nu ska jag gå ut på en PW med de två, puss