Grande

Hej igen!
Sitter just nu framför TV:n och tittar på Grease, och det är ba åhh ^^ Va ganska nyss på stan och köpta puder,hårspray och ett linne.
Mina planer för idag/ikväll berättade jag ju i förra inlägget men vad är era planer då? Åh herre, jag är trött... Haha!
Men nu ska jag se lite mer Grease, pööss

Bloggabloggalitt

Okej, hej på er!
Idag är det alltså valborg, och planerna för det är middag hos Felice, sedan majbrasa med henne, Julia N och Lovisa + att man lär träffa lite folk där och sedan blir det Emil lite senare för att fira honom som fyller 15 idag! Så det blir nog en ganska bra kväll :)
Hmm? Vad ska jag skriva, idag ska jag en snabbis på stan bara för att köpa hårspray för att den andra är slut och ett puder. Yessss, vad mer? Beställde min keps igår, very nice.
Nu ska jag träna lite mopedfrågor, ciao
Känner mig inte så fräsch idag...

9gag

Think about it..

Beat me, hate me, you can never break me. Will me, thrill me, you can never kill me. Jew me, sue me, everybody do me

Illuminati. Har kommit in på det, blir värsta fast i ett sådant här. Lite spännande, lite läskigt och ja jag blir bara lite fast i sådana här ställen. Michael Jackson. Åh, jag vet inte hur jag ska förklara det... Läs på om ni känner för det. Nu måste jag lyssna på lite Michaelmusic, och ja det är kopplat till illuminati.

Ännu en varm dag

Och jag älskar det! Har ännu inte gått ut och njutit av solen förutom en liten tripp till ICA med Andreas och Maia, men ska nog gå ut och sola ansiktet lite med Maisan! Har mesta bara slöat framför TV:n hela dagen med samma ovanstående personer, men de va ju mysigt de med!
Idag måste jag beställa mina saker;
Keps
Knästrumpor
Nitar
Sedan drar jag ksk in till stan med Felice imorgon för att kanske sola och då ska jag också köpa lite saker.
Men nu har jag precis duschat, åt lite flingor och nu ska jag nog söka lite saker på internet eller nåt hehe. Skulle egnetligen ha gått ut och ätit med mina kära föräldrar men det blev ändrade planer så det blir tacos här hemma ist!
Puss

Hahahaha åh

Älskar de sista :')

Pictures

Bio med Veronica och Natasha!
No comments, hehe
Pizza på skolan med Felice ;)
Det var ju lite mobilepictures det.

Herregud

Jag är verkligen på den weirdiga sidan av Youtube just nu, tittar på något gammalt TV-program från 90talet som handlar om kristendom och satanism haha... Intresting?
Iaf, imorse var det 18 grader i solen, lovely! Jag hade linne och strumpbyxor med ett par short över.
Men nu ska jag se vidare på mitt TVprogram hehe
Hehe blir en liten töntigbild på outiften, puss

Trött

Åh. Är så sjukt trött. Blir väl ingen BB för mig ikv heller. Men det är ju verkligen inte hela världen!
Natasha har bakat så sjukt många kakor och jag som ska försöka vara så nyttig just nu, NEJ det går inte ihop, har redan ätit "några". Jaja, kompenserar väl med en frukt sedan? ;) Ja.. Vad ska jag säga? Har varit med Andreas! Måste nog gå in och träna lite mopedfrågor nu, vart fel med mina delprov så får en helt ny inloggning nu men det betyder också att börja om med alla frågor. Men hade ju bara gjort 77 stycken eller något, av 288 eller något sådant.
Men vi höres folks, pöss

Asså

Jag skrev ett inlägg vid 18 igårkväll men det publicerades aldrig och nu publicera jag det igen men det syns ändå inte???
Jaja, kan berätta om dagen. Hihi.
Åkte till skolan, hade spanska sedan so sedan matte sedan lunch där det var kebab sedan hk sedan åkte jag bussen till stan med Julia och Felice sedan splittrades vi där och jag drog till apoteket och hämtade ut en sak sedan gick jag på H&M och köpte lite saker, ksk visar sedan om jag orkar. Sedan drog jag till dagiset jag ska praoa på men allt är fuckat med det för att tydligen har inte min SYO äns snackat med  de så ingen där visste äns att jag skulle komma men vi kom iaf överens om en tid när jag ska börja så v.19 kl 8.00 börjar jag då. NICE
Men nu ska jag ksk äta något och läsa lite Yippie, kissES

Dude... WTF?!?!?

Insane climbing

Nananananananananananananananana

I got some guatemalan warrior dolls to talk to at night, what do you have? Sitter och lyssnar på La camisa negra just nu, lyssnade på den på spanskan idag, tycker den är väldigt fin! Även fast jag inte förstår så gott som ett ord...
Hm, vad ska jag göra nu? Ska va med i lite tävlingar för jag vill vinna och sedan ska jag smsa Felice och fråga när vi ska dra, puss!

Nananananananananananananananana

I got some guatemalan warrior dolls to talk to at night, what do you have? Sitter och lyssnar på La camisa negra just nu, lyssnade på den på spanskan idag, tycker den är väldigt fin! Även fast jag inte förstår så gott som ett ord...
Hm, vad ska jag göra nu? Ska va med i lite tävlingar för jag vill vinna och sedan ska jag smsa Felice och fråga när vi ska dra, puss!
VAFAN DET HÄR INLÄGGET SKULLE JU HA PUBLICERATS IGÅR???? (alltså den 24 april)

La camisa negra

Tja! Sitter ensam på skolan som den hängivna elev jag är, haha nejdå men har jätte ont i huvudet och väntar på att mamma ska komma och hämta mig fast vi har slutat. Solen lyser skit starkt i mina ögon så måste vända på mig i soffan jag ligger på. Det är ganska skönt att vila på skolan ändå haha, maybe not a normal thing to do menmen. Idag hade jag mopedmanövrering och det gick jättebra! Hann köra lite i trafiken också så jag känner mig prepared for the uppkörning. SVENGELSKA HÖHÖ. Orka inte, hmm... Ska nog köra lite mopedos när jag kommer hem om jag känner för det då och ikväll blir det lite pw med felicee! Nu ska jag vila vidare,puss

HAHAHAHAHAHA, på riktigt... WTF


People change, things go wrong, shit happens but life goes on.

Lånade detta lilla citat av Vickis bara för att det är så himla bra!
Slänger in ett litet tidsinställt inlägg nu bara för att liksom, bara för att jag vviillll. Haha.
Vad ska jag säga dårådårådårå? Just nu är klockan 20.04 och om 26 minuter ska jag åka och se The Hunger Games med lillasyster och storasyster.
Men nu ska jag göra mig iordning för bion och skriver nog ett inlägg om vad jag ska göra nu, fast som jag publicerar nu, OMG känns fett schizo det här, haha! PUSS

I mina ögon är du alltid perfekt

Hejhej! Tänkte bara slänga in ett litet inlägg. Kom hem från bion för ca 2O min sedan och kan säga att den va riktigt bra och längtar tills de andra filmerna! Nu ligger jag bara i sängen men ska sova snart,godnatt

The hunger games

Om ca en halvtimme ska jag åka och se The Hunger Games med Natasha och Veronica! Ska bli kul det.
Min "budget" och mina pengar skäller på mig just nu, meeeeen I dont wanna hera yaah...
Blev lite mopedåkning med pappa idag iaf, och imorgon är det manövrering på Höga. Det kommer att gå bra hoppas jag, igår var faktiskt första ggn jag åke moped själv men nu går det ju riktigt bra och jag kan svänga, köra i 45 och ja allt man måste haha, låter ksk inte som en big deal för er men är så osäker när det gäller sådant här. Men nu går det ju bra! Bara jag får pröva och ta min tid på sakerna så klarar jag det.
Ses
Bild på mig och Skruttan för några dagar sedan!

Stay on my mind

HEJ
Nämen nu ska jag skriva ett riktigt inlägg här. Igår vart det middag med familjen, mådde dock illa efteråt så låg i sängen typ en timme sedan vart det lite dart och sängen. Idag ska jag nog åka lite moped mer moped med pappa, mycket finare väder idag också! Sen tror jag att det blir hiphop också.
Nu ska jag se om jag kan få i mig något, börjar dock på illa igen men vad göööra? Måste ju börja äta någon gång, kan ta ett päron och gräva ut det med en sked, det är gott ä.
Seeyah
Titta mitt hår efter att inte borstat igenom det ordentligt på 2 dagar...

Snälla

Gå in här;
http://comic.naver.com/webtoon/detail.nhn?titleId=350217&no=31&weekday=tue
HAHAHA

Ett bra citat

Vickis: Det ska/har jag hjärtat! ♥

Har varit ute med pappi och kört lite moped idag, gick riktigt bra för att vara första ggn jag åker moped faktiskt! Skit kul vare! Men de va ba det jag skulle säga, kan skriva mer sen puss

Sjuk

Ligger nu i soffan och har spytt så gott som hela morgonen, lite bättre nu. Äter lite pommesfrittes och dricker lite vispad cola! Tänkte bara ge en liten uppdatering. Puss!

Underneath my skin, there's an ego

TJÄNARE
Kom ganska nyss hem från Andreas! Gissa till vad jag kom hem... Nej jag ska inte säga. Nu ska jag snart göra mig klar till BB klockan tio iaf.
Imorgon blir det skola, sedan tjejmiddag och sedan ska jag va med Ante tror jag!
Puss

"Blablabla"

Lär ju ni tänka om mitt dipdye-tjat hela tiden! Men idc, IDC (Höhöhö)
Måste fortfarande fundera på vilken färg jag vill ha. Ville först ha rosa men sen såg jag att alla som gjorde så med sitt hår hade rosa så då var det inte lika kul längre... Snackade med Felice om att jag ksk ska göra det blått? Men jag vet inte, vitt ksk haha? Ska titta lite bilder and then maybe get som inspiration.
(Lägger in bilderna i inlägget här sedan)
Tumblr_m0dl0cpjd81r1697to1_500_large
Tumblr_ljiyeaqv271qikf4xo1_500_large
Blue-dip-dye-hair_large
Tumblr_lwk5a7iohd1qbv72eo1_1280_large
Tumblr_li1buahbjf1qewxzyo1_500_large

Juste, skuggor runt bloggen

Jag fick en fråga i frågelådan hur man gör skuggor i bloggen (som jag hade i förra designen). Det ni kan göra är att gå in här så får ni veta allt!
Tryck f5 eller uppdatera om du ännu inte gjort det

NY DESIGN!

Så, nu ska alla trycka f5 eller uppdatera så får ni se den nya designen! Om det inte kommer en ny design så ser ni nog den redan haha. Headern är ganska temporary tills orkar sätta mig ner och göra en fin än.

Helt ny design!

Kommer inom en timme att komma upp en heeelt ny design, håll ögonen öppna!

Hihihih

Mår så jävla bra när alla mina klasskompisar simmar runt här på badhuset och jag sitter bredvid och käkar godis^^ Im lovin it!

Pictures

Igår i bilder! Eller nej i måndags och igår haha. Såg ju American Pie med Vickis och Felice igår, vi hade skitkul och hade hela salongen för oss själva, jätte mysigt! Vi satt ba och garva sönder och snacka hela filmen!

Y u so random

Oh Sweden.. you so random

OJ FÖRLÅÅÅT

Har inte uppdaterat, men har inte orkat för det va skola igen och hade lite att göra! Men nu kan jag skriva, sitter och lyssnar på musik och väntar mest på att tiden ska gå. Blir American Pie - Reunion ikv med Felice och Vickis! Very nice, har inte varit på bio på evigheter, senaste gången var nog när jag var med Felice,Vickis,Julia,Carro och såg Twilight förra året haha
Hm, vad kommer på min lista nu? Åhh, First of the year av Skrillex. Min och Felices favorit låt!
Men ska lägga in lite bilder också som jag tagit med mobilen, kan göra det ikv efter bion. Haha måste bara tillägga att när de skriker "CALL 911 NOW" så ryser jag alltid ^^
Men nu ska jag fortsätta läsa bloggar oså, pussen
Bara tvungen att fråga mig en själv en fråga "Tycker du verkligen att du ser ashet ut med den där munnen?"
Haha oj, ja det är ju inte bara jag som ger den utan säkert 70% av alla tjejer som gör den här minen, lol
Men antar att den är safe liksom, om någon ska ta en bild på en så kan man vara säker att man ska se skaplig ut iaf. Och på sig själv.

Ba tvungen alltså

MÅSTE skriva mitt inlägg vad jag VILL göra nu
DET DÄR
+ Så vill jag bara slinga mitt hår blondt och bara toppa det SHAHAMALAMALA

Tagga skola imorgon

WIHO, eller ne
Fast ändå, orka inte bry mig riktigt, bara att gå. Typ åtta veckor kvar till sommarlov! Fetto nice, men det är ändå långt, nästan ett helt sommarlov... JA jag vet att sommarlovet är 10 veckor så HAHA no need to point that out, jag vet det!
Ey vafan satsa på skolan nu eller?? XDXDXDXD LYCKE TILL
Ja, men kom ganska nyss hem från Ante, och nu ska ajg se BB!
AllDelES rÖ'

Ridiculously Photogenic Guy

http://www.youtube.com/watch?v=xjs2PZEh-ZQ
Hhaha i just wanna cry :')

Chill på verandan

Det var ingen hiphop idag så gick ut och solade mig lite med min halsduk virad några varv till nackkrage och lite gamla Justin Bieber-låtar i högtalarna, (Ja, Justin Bieber av alla). Körde ett litet träningspass också! Eller ja, några situps och "armhävningar" blev det ju och några hopp i luften haha...
Det är livskvalle, fattas bara min pojkvän, kanske en liten vovve, och en kär vän just nu!

Så nu får vi se vad jag får göra i en vecka

Sökte dock bara 3/5, alltså man skulle söka till 5 stycken men ville verkligen inte göra något annat så, men nu är det försent att ändra sig. Bara att invänta resultat!

Disney

Kom fram till när jag läste lite 9gag att de va mycket annorlunda mellan disney för fem år sen och nu, nu är det nästan aldrig tecknat längre och om det är det så ser de ut som retards. Så måste ladda hem Lilo&Stitch, så jävla mhh! Älskar de
Ja, min nacke... Lite bättre iaf, kan iaf vrida en bit och vänster nu men fortf inte helt, åker till hiphopen idag men dansar ingenting, tittar bara på! Känns bäst så.

Min nacke har låst sig

Haha, vaknade imorse av att jag hade jätte ont i nacken. Kunde endast titta åt vänster, för annars var den en hiskerlig smärta om jag tittade rakt fram eller till höger. Nu har jag lagt en sådan här värmekudde runt nacken och "stretchat" den lite så kann iaf titta rakt fram, men inte åt höger. Men det blir ju bara bättre så ska fortsätta med det. Tröstäter med lite choklad ;)
Vet inte om jag har hiphop idag men tror jag iaf ska åka dit och titta sen, in case of. Ska gå ut och mysa lite i solen med mamma nu!
Ciao

Mobilkamerabilder


Såå

Kom ju på i förra inlägget att jag ska köpa en keps, så beställer en keps + ett par knästrumpor!
Jaaaaa

I got nothing to do

Trööött. Spenderade natten med min älskling iaf, och idag har jag bara sovit/ätit typ. Sett lite på TV med! Liv.nu
Sett lite Hanna&Jockiboi Show med, lite tråkigt att det är typ manus och skådespeleri, trodde det skulle vara deras riktiga dagsgrejjer juu.. Men tycker om Jockes dialekt/röst för någon anledning. Men aja, lär ju inte följa eftersom jag är ganska dålig på att följa saker!
Men en serie jag skulle följa är iaf New Girl, den går på TV11 och reprisen på TV4, verkar riktigt bra och jag skrattade iaf! Såg den idag på reprisen för glömde se premiären igår.
Men ska nog gå upp och sova/titta på TV nu, ciao
JUSTE, måste köpa mig en keps, damn

Sweabebis


Trött och hungrig

Åh gud. Har varit på badhuset, kom hem för en halvtimme sedan typ, skjutsade Maia upp för hundra uppförsbackar i en barnvagn, helt slut i kroppen och jätte hungrig. Saken blev 1000 ggr bättre när mamma sa att vi skulle äta kyckling, ris och currysås! SÅ GOTT SÅ JAG DÖR. Currysås <3
Ska läsa lite bloggar och uppdatera mig i cybervärlden, ciao

Badasses

Tjeena, har fortfarande inte gjort något jag har tänkt mig, så ovanligt! Nej men ska se hur varmt det är, om det är varmt går jag ut och solar annars går jag och äter, upp till bevis. Höres

Fredag den 13:e

Är det tydligen idag. Och jag som ska på badhuset haha... Nejdå, don't really believe in that stuff before it really happens you know. Vaknade för ca en halvtimme sedan, bokade tid till UM.
Shiit, det är 14 grader ute! Är vårvädret tillbaka?? Man kan ju hoppas. Måste ta mig liten lätt frukost nu, så jag orkar äta lunch sedan. Haha ska man kanske sola lite? Eller ne, lite kallt för det kanske, måste känna efter. Men det lär ju bara bli varmare, om det blir över 17 grader sätter jag på mig bikinin och går ut och solar ett tag. Åhh mys ♥
Ciao

Morgondagen

Kan inte den här dagen ta slut snart? Nejdå. Vill bara att det ska bli imorgon. Drar på stan 12, sedan badhuset, sedan Andreas! Miss him so fucking much.
Nu ska jag fortsätta titta på något program, och ja, får se vad jag hitt på!
Puss
Fågelfan in Schweiz

And just some wise words,

Lazy People
True story, bro.
The Most Wise Words I Ever Heard ..
F**k low self esteem
Got the message?

Just some funny pictures,

You know what they say about big feet
I can't be the only one.
Missing someone Lvl: Torres
Ridiculously Photogenic Guy!!!
Every math exam
Ibrahimovic the daddy
Always...
You weren't here!
Scumbag Password Box
OMG, soooooooooooooooo funny

Be a kid

HMM. Vad ville jag säga i detta inlägg? Inte mycket tror jag... Nej det var nog inget! Skrev nåt bara.
Några bilder från min kamera sen typ november haha !

ÄNTLIGEN

Nu är de två dagarna med fyratimmarskurs avklarad, hallelujah moment. Skulle ha kört manövern idag men blev inte så så det blir om två veckor ist haha. Dagens plus är att jag gick från Kursen idag så jag fått lite motion iaf (typ det är det ända jag gått det här lovet tror jag) Låter som världens lataste, men det är jag ju typ också!
Men ska äta något nu och bara njuta av resten av lovet, puss
Jag och världens bästa lillasyster igår ♥
(och det var verkligen igår, inget jag bara skrev för att jag vill att alla ska veta att den va gammal, för den är faktiskt från igår haha!)

They are finally here!

Nu är Veronica och Swea här! Finally i say. Väntar bara på att skruttan ska vakna!!

Why u no reading my blog?

Fast det gör du ju, hehe.
Många läsare idag btw, kul! Varför förresten? Jaja, keep on the reading folks! Tänkte bara slänga in ett litet godnattinlägg så här, gå och lägg mig nio när mina kompisar är och roar sig, lovelife
GODNATT
PS Congrats to Julia som har blivit faster igen!
PSS Imorgon kommer Swea och Veronica, de är i Sverige just nu men är inte riktigt i Hsand än så imorrn får jag äntligen träffa de.
AHAH hitta värsta toka-bilden på Swea från senaste gången hon var hemma hos oss ♥

Mplavkaieaidksandjanda

Hmm, vill bara dubbelchecka att alla har sett min nya (gamla) design som jag gjorde för en vecka sen tror jag, eller mindre. Men in case of liksom så trycker jag alla ska trycka på uppdatera eller f5, just in case liksom.
Jaja, vad ska man göra nu då? Vill bara sova, men vill inte lägga mig ännu. Ska sitta och drömma och planera mina inköp tror jag, LOV ♥ Hur gammal är jag egentligen? Låter som en vuxen... "Planera mina inköp". Haha who cares.
Asså på riktigt, mina ögon håller på att stänga sig själv. Nathalie + Little sleep = Not good. Mina ögon sover men min kropp är vaken, not weird at all?
YES MAMMA HAR HITTAT MIN SAK TILL MUNNEN, YAY!! Va ba tvungen, men tänk om jag inte kan ha den längre...
Vill inte lägga mig i soffan nu för då somnar jag, fortsätter väl att sitta vid datorn då. Lägger mig vid nio, OJOJOJ känner att jag börjar bli lite för vild just nu, måste ju lugna ner mig (sarkasm)

weheartit


Teenage pornstars. Living for nothing now. Nightlife baby. Look out, shape up. Boy you got to turn around. And wake up honey. We're not living in America. But we're not sorry. I knew there was something that we never had. But we don't worry.

The sounds - Living in America

Shake it up, shake it low

HEJ PÅ ER
Haha nej jag bara skojjar, åh har lite såhär ba ska jag dra till Albin ikv eller inte och vara med alla (var ju ett tag sen för mig), men nej kommer inte ha kul för jag är astrött alltså. Väldigt tråkigt, men det finns ju alltid fler kvällar! Och lovet är ju inte over ännu.
Jaa, drog vid tre till Ica med Natasha och Tequila och pantade, fick ihop ca 120 kronor, köpte tacos och överraskade mamma med städning av huset och och tacos på bordet, och det passade verkligen bra i min mage när jag endast åt en apelsin till frukost och en kaka och drack ett glas saft på dagen, OMG så får det inte gå till alltsååå!! Haha nejmen, det va gott med mat kan jag ju bara säga.
Nu ska jag träna lite moppä, sen litä mattä ksk (dream on)
Vi HÖreS

On

Hejhej!
Nu är jag hemma, har inte sovit än men orka, ksk bara lägger mig och vilar lite sedan. Emeli har nyss åkt, det är cptrist väder ute, allt är grått och antiuppiggande... Men ksk spenderar kvälle hos Albin ikväll med några andra kompisar, så då blir ju allt myche trevligare! Måste träna lite mopedgrejjer nu och och måste också planera för imorgon. PUST. Nejdå... Men vi höres folks
Haha icke orka

4 timmars kurs på 5 timmar sömn

Nej, det går liksom inte ihop. Sitter på stenstans trafikskola här i Härnösand, har varit på mopedkurs sen klockan 8 imorse, somnade typ 2 igår och gick upp 7, kunde inte sova! Men jaja, påväg hem och tar en huvudvärkstablett och sover ksk haha... Puss!

Home is wherever im with you


A young boy proposed to a girl,

A young boy proposed to a girl, but sadly she rejected him.
However he was never sad, and his friends asked him "Why aren't you sad..?"
The young boy replied - "Why should i feel sad? I lost one who never loved me, but she lost one who really loved her."
- 9gag

The XXXX's


NEW IN

Visst är det så man ska säga?
Ja iaf, lägger in en bild på två saker jag köpte på birsta
Grön skinnjacka - H&M
Blommig topp - Gina Tricot
Tre par trosor - Cubus
+ En present till min systerdotter Swea som kommer på tisdag ifrån mig, Madicken och Natasha som ni kan få se henne ha på sig sen då!
Men det var det jag köpte när jag var där i lördags tror jag det var. Puss!

It would be funny they said

Tjenare!
Slänger in ett litet inlägg nu då, kan berätta om gårdagen och idadagen. Åkte som sagt till birsta igår, köpte lite saker som jag tar lite bilder på och lägger in på bloggen sedan, hade det trevligt där. Till middagen kom det lite gäster som stannade till natten och även Andreas kom, han sov över och han drog hem för ett tag sedan och då har jag hunnit tittat på Tintin med Natasha. Riktigt bra film må jag säga! Eller alltså, gillade handlingen men tyckte det bara va skit coolt med hur de har fått till det att de animerade ser ut som männiksor, alla rörelser och miner och allt är så klockrent. Haha lite kul iaf
Men nu ska jag gå och tvätta håret, sedan tar jag bilder och gör ett inlägg från de här senaste dagarna då.
Puss
'
Lånar denna bilden från Emeli så länge, very nice

Mot birsta!

Drar till birsta med systrarna Natasha, Madicken och Emeli och Madicken kille John. Får se vad jag får med mig hem! Men får slänga in lite bilder sen från igår osv, även idag för är ju lite snål med bloggningen nu haha, men vi höres

Påskmiddag!

Är på påskmiddag just nu med familjen! Vi har ätit gomat och så men ligger just nu på mitt rum och tar en liten paus, och tittar lite på Harry Potter och hemligheternas kammare som går på 6:an. Men ska väl gå ner och vara lite social snart. Puss :)

PÅSKLOV!

Finally, påskolv! Så sjukt skönt, inget mer skola på 10 dagar, im lovin it. Ikväll kommer min syster Emeli och pappa :)
Nu ska jag börja läsa lite om vägskyltar och mopeder, yes
Pussen

hejhej

Hihi gilla min blogg nu ^^
Kom ganska nyss hem, var på skolan, slutade ett för vi såg nån teater och sedan drog jag till vickis till fyra ungefär sedan mötte jag min min storasyster,lillasyster och hennes kompis och hjälpte henne att flytta lite saker från hennes apartment! Nu sitter jag bara och chillar och få se vad som händer ikv då :)
Hörs
yes

ny design!

har gjort en ny design, eller ja den är ju inte direkt WOOOOOOOOW men en ny header med lite gamla och nya bilder och lite skuggat runt bloggen, ja tryck f5 eller uppdatera så kan ni ju se det!
puss

hm

jag vill ha en fin blogg som alla andra :( måste tänka...

blä

mamma och natasha säger att jag ser ut som ett barn i mittbena, haha...
OMG WHO'S BEHIND ME?!?!?!?!? + ser ut som har ihopväxta ögonbryn ;)

mittbena

tester mittbena ikv och ser hur jag trivs i det, eller om jag fortsätter med snebena like alwaaays
fän

bigbrother låtarna 2011 och 2012

årets, 2012
förra årets, 2012
hm, nu ska jag gämföra de lite! förra årets va ju verkligen jättebra, och jag hade inte så stora förhoppningar på årets, men den va ju ändå bra tycker jag. alltså det är ju en rockabilly låt, antar att man måste gilla det för att gilla den här såklart, men måste säga att den förra var ändå bättre för det var ju verkligen bigbrother, förra årets alltså, och det fula i årets är att den består 95% av topcats och 5% av rodney, hanna j och vibban så det va ju lite fail tycker jag :p va ju ingen bigbrother alls över den här låten, men ändå bra!
men förra årets va bättre, i stand by that ;)

ny header

eller ja, om man kan kalla det header? men bilden är tagen från weheartit bara för jag orkar inte ha en header just nu :) så tryck f5 eller bara uppdatera om du inte kan se den!

tycker om weheartit ja

529866_355308851171452_100000770213204_903829_717961872_n_large
300981_201039066632821_197900920279969_440810_859394957_n_large

hahahahahahahahaha

fattar inte, men men :)

ey förfan

ska man börja träna nu eller? öhöhöhö
har tjockat hela veckan alltså, ba massa godis och snabbmat, nejnej nu kör vi! ska ladda in lite mer musik på mobilen så jag har lite bra musik att lyssna på sedan ska jag börja ut och springa, inte idag men minst en gång i veckan iaf :) får väl springa mina kvartar i veckan, hha! nejmen ska ju bli lite fit till sommarn nurå
letz gooo
kan ju tillägga att jag har sökt sommarjobb och prao nu också, döktigt, ska se om jag får nått nu

seriöst, på riktigt, ge dig

god jul allihopa