Dag 1 - Om mig.

Okej... Jag heter Nathalie Hämeenoja, född 5 februari 1997 så är alltså 15 år. Halvfinne. Jag har en mamma vid namn Lili och en pappa vid namn Petteri. Har 5 systrar vid namn Victoria, Veronica, Emeli, Madicken och Natasha. De fyra första är äldre än mig och de två första har en dotter var, alltså blir de mina systerdöttrar, världens sötaste och underbaraste systerdöttrar. Min älskade familj!
Jag har en pojkvän som heter Andreas som jag älskar mest över allt i hela världen, och många fantastisktunderbara vänner som jag inte skulle byta mot något! 
På min fritid brukar jag hänga med Andreas, mina vänner, min familj, hitta på lite bus ibland och sitta vid datorn.
Som person är jag nog snäll, kan va lite rolig, lite dryg, easy-going och a! Svårt att föklara haha :) Tycker om att lyssna på musik och dansa t ex hiphop som jag gick i för ett tag sedan och när jag var mindre. Har gått i ganska många sporter; dans, ridning, fotboll, gymnasik, badminton vet inte om de va nå fler? Men tycker det är jobbigt att hålla tider och vara tvungen att gå på en träning t ex så det är inte riktigt för mig och är dessutom inte så sportig människa. Har gymkort så försöker komma till gymmet nån gång men om jag är duktig så kommer jag dit 1-2 gånger i månaden, wiho ;) 
Jag tycker om mat mat och mat, pizza tacos donken subway pannkaka godis och det som är onyttig mest. 
Img_8756hghgh_5059f034ddf2b328bf0000f1_large
Tumblr_lws4ygc2wp1qgx5mto1_500_large
Bake-baking-cake-cakes-favim.com-502829_large
Har inte så mycket komplex faktsikt vilket är skönt, så klart finns det saker man skulle vilja ändra på men det har ju alla men har inget jag mår direkt dåligt över, vilket är jäkligt skönt!! 
Från en sak till en annan, går i 9an på Murbergsskolan i världens bästa klass! Förra året var ett dåligt år för mig i skolan, ajaj men har skärpt mig lite nu (hoppas jag att lärarna märker också) så att jag får bra betyg till gymnasiet. 
Något mer? Ja finns såklart mycket mer,men inget jag orkar skriva nu!
 
 
 





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo