Jag blir sjuk i huvudet.

Jag har ett problem, jag skriver detta på bloggen för att det är en sak jag måste göra. Min svartsjuka. Den är så stark så att jag kvävs av den. Sitter och googlar hur man kan få bort den för att den måste bort, blir svettig av att läsa allt för det som andra beskriver stämmer så sjukt in på mig och jag mår så sjukt dåligt av det för ingen blir ju normalt och jag får det så sjukt jobbigt hela tiden, och för min pojkvän. Jag tänker inte skriva några exempel eller när jag blir det men vet bara inte vad jag ska göra. Men allt handlar ju om en osäkerhet och att man bryr sig så jävla mycket om en människa att tappa det människan skulle vara det värsta som kunde hända. Men jag vill ju inte visa för honom hur jävla mycket jag älskar honom genom att vara svartsjuk och bli sur/arg pga min svartsjuka, jag vill ju visa det genom andra känslor såklart, som jag också gör men svartsjukan tar ibland över och det blir för mycket. Vad ska jag göra? Det känns som att jag inte kan få någon seriös hjälp "för att jag är bara 15 år" och jag får höra konstant att mitt och andreas förhållande ändå kommer ta slut någon gång. Asså fyfan blir tårögd av de där sista orden, men jag kan tänka mig att det kan vara en del av min svartsjuka. Jag får höra att han är 18, som att han inte skulla ta mig seriöst och han kommer hitta nån i sin egen ålder ungefär, även fast det inte är så folk menar så är det så jag hör det är såklart hjärtskärande att höra. Och tillslut så tränger sig tanken in att "han kanske kommer hitta nån annan tillslut? nån bättre äldre snyggare". Men vill inte tänka så, vet att han älskar mig och jag älskar honom. Förevigt är ju vårt ord. Så håll bara käften alla negativa jävlar som inte tror på nåt förevigt, då kommer ni fan få ett jobbigt liv. Sorry, men blir så trött. Jaja, on topic då. Alla deppinlägg jag lägger in ibland, t ex idag handlar om att jag inte får vara men honom. För att jag blir sur/deppig över att andra får vara med honom inte jag. Jag blir svartsjuk för ALLT och mår så äckligt dåligt över det. Får skuldkänslor för det är han också för det är han som är drabbad för något han inte förtjänar... Jaja ska fortsätta tänka/googla vidare så får ni gärna komme med tips hur jag ska göra om ni har någon experience. Fick reda på nu att det inte går att kommentera bloggen, ska byta designen då denna är lite knäpp. Hörs senare, puss
Förresten Andreas när du läser detta, jag älskar dig så sjukt mycket och du vet det och jag litar på dig men jag kan inte rå för det här. Förevigt du och jag. 
402914_517001594980301_689774739_n_large


Vickan

Angående svartsjukan så har jag svårt att ge råd.. Men vadfan, tre år är fan ingenting och de som säger det kan ju ta sig någonstans nej men.. Skit i vad andra tycker!! Det viktigaste är att ni älskar varandra! Mamma berättade om en tant på hennes jobb som träffade hennes kille när hon var 13-16(?) och de är fortfarande kära, så klart att det kommer hålla förevigt om ni vill det! Kramis!

Svar: Jo... Men tack finaste, älskar att höra sånt för få får man verkligen hopp!:)
None None



URL:


Madicken

Kärleken överkommer allt om man så vill! Lyssna inte på vad andra säger gums :) och svartsjukan är jättejobbig, jag är också väldigt svartsjuk.. Men har blivit bättre med tiden (kanske för att vi bor här och egentligen bara har varandra?) men det är ju också så att tjejer ofta är mer emotionella och känsliga i förhållanden än killar. Vi går in i allt så mycket mer, 110% och vi har så mycket förväntningar och när det inte blir som vi vill blir vi så jävla besvikna och skriker fuck the world, allt händer bara mig osvosv! Tror också att tjejerna i vår familj är väldigt kärlekskranka och lever bara för kärleken :) Vilket är väldigt fint men kan bli väldigt jobbigt!! I din ålder hade jag det väldigt jobbigt med svartsjuka när jag va tillsammans med david, jag var så otroligt rädd att förlora honom, vilket va onödigt då han avgudade mig! Så du måste rikta din svartsjuka på något annat. Ta svartsjukatankarna åt sidan och hitta på något som inte påminner om det. Att bara sitta hemma i soffan eller framför datorn är inte bra!! :P Förhoppningsvis har ni en ny familjemedlem till våren som kan fixera dina tankar på den :) PUSS ÄLSKAR DIG

Svar: Jo jag vet! Men jag mår liksom bara så sjukt dåligt över det och det blir ju såå överdrivet att jag alltid måste känna svartsjuka för allt, även fast jag vet att det är helt onödigt och andreas säger ju att han aldrig skulle röra nån annan då han faktiskt själv har blivit utsatt förut och han säger ju att han älskar mig. Jag tror han såklart men har ju verkligen den där känslan att om jag någonsin skulle förlora honom så går mitt liv under och det får aldrig hända även fast jag försöker att inte "bry" mig liksom. Men då trycker jag bara ner det och mår så dåligt istället.. Haha åh bekymmer bekymmer. Nej blir ännu värre då man blir själv, då jag bara tänker på honom hela tiden! Men det hoppas jag, och det gör jag hela tiden! :) ÄLSKAR DIG MED!!
None None



URL:





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo