Sämst

Har skittrååååkigt, skulle ha gymmat eller varit med andreas men vart inget av de så de sög ju!! SKIT skulle ha åkt och gymmat känner jag bara, jaja de får bli nån gång i helgen då! Måstemåstemåste.
Och nu har jag bara sockersug så det är så irriterande, men det är typ för jag inte vet vad jag ska göra så jag vill typ bara äta nåt, hoppas att mamma kommer hem med nå gobröd haha skulle va skiit gott!! Fast de tror jag inte. Ah juste för hon gymmar ju osså skit skulle ha gymmat, ångest
Men har fredaglördagsöndag på mig så får dra mig dit nån gång då!
Är verkligen helt rastlös vad ska jag göra? VAD SKA JAG GÖRA? mår inge bra just nu som ni märker haha, så rastlös. Finns inget att göra... Eller egentligen finns det 100000 saker att göra men jag vill inte göra de sakerna haha. Asså på riktigt är så rastlös att jag hellre skulle vilja ha en skoluppgift att göra just nu bara för att ha nåt att göra! och då är det fan illa!! 
Hmm.. kan berätta att jag ska praoa på Waynes Coffee nästa vecka, jobbar där 9-15, sköna tider alltså! Gick dit idag och hörde vad jag skulle göra oså men de får jag reda på nästa vecka, ska iaf ha mörka kläder och uppsatt hår, äh blir brare :)
ska nog läsa lite bloggar, men vill ha saker att göra på datorn! Vill köpa nya kläder/underkläder. Har ju pengar nu men ska spendera de smart denna gång hehe. Men ska kolla lite kläder nu ksk kommer en liten wantie, PUSS!
lite random bilder från hämtade filer, missu





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo