jag vill att alla ska veta

får adhd. för ingeting. shit asså. alltså jag hittade inte min laddare till mobilen igår och jag tog fjärrkontrollen i mitt rum och kastade in den i väggen och skrek på andreas, ah dramaqueen. seriöst fattar mig inte på mig sj ibland?
fast jag har det hur bra som helst just nu, glad osv! det är mysigt och varmt här! och jag gick just och kollade en sak som jag visste skulle göra så att det bara kokar i mig och svartsjukan börjar komma fram, tankar börja härja i huvudet osv. tooookig är jag. haha
nejmen det vart ändå inte så, bara för att jag är på glatt humör. jag och min älskling har varit tillsammas i ett år imorgon, världen bästaste underbaraste kille <3 jag har det mysigt här hemma med min familj och jag ska spendera kvällen/natten med min andreas som aldrig skulle göra något för att såra mig, och det vet jag så jag måste sluta med mina cpstörda tankar i mitt huvud, PARANOID är jag. eller om det är det jag är? jaja :) 
 
fast det känns ändå bra, för oftast när jag skriver ett inlägg som hamnar i kategorin "tankar" så är jag rasande, överfylld av svartsjuka, ledsen osv men är bara helt neutral just nu! ksk lite mer mot det glada hållet tillochmed!
men ska säga hejdå till nina nu sen äta lite mer choklad och se lite tv ksk, PUSS. ni får gärna smsa mig (de jag känner såklart men de som läser min blogg) de som vet att jag inte har dens personen nummer för har typ fem stycken för har mobil nu! men smsa till 0727171582 med namn så :)





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo