Gråtgråt

Hejhej, jag har inte orkat blogga orkar inte göra det nu heller. SERIÖST HATAR DIG JA JAG MÅSTE SKRIVA DET I BLOGGEN MIN EGEN PSYKOLOG. Har gråtit varenda dag hur länge som helst nu, börjar tro att jag är mentalt instabil... Haha nejdå. Blev inge waynes idag bara ÅH livet, har INGET att gnälla om älskar min familj min kille osv har ett hem, vänner, mat och sådant man behöver men vafan vissa människor/saker kan bara förstöra en hel dag. Som igår, en människa kunde förstöra hela min dag efter att jag haft den bästa dagen med en bra dag på waynes, sen birsta med andreas, mamma, natasha och mormor och sen bara bom så förstörs allt. Fast den avslutades ju bra! Men liksom va bara så glad, lycklig, kär och sen ska allt bara raseras. Tur att jag har en mamma som jag kan verkligen prata med och en underbar pojkvän som kan trösta mig som ingen annan <3 Oj, ser att jag haft mycket caps i detta inlägg.. Vill bara verkligen skriva ut namn här men nej, blir bara cp av det. Nej absolut inte.
Orkar inte, trött i ögonen för att jag grät nyligen för att jag inte kunde vara med andreas ikv. Liksom EN kväll på hela våra liv och jag bryter ihop som att någon har dött. Huvva! Men lite känslig just nu, eller a har en period i livet där jag är lite känslig kan man säga :)
Men nu ska jag baka med min underbara mamma och fina lillasyster, lite lussebak! 
Tumblr_me6e0subkk1rdj78jo1_500_large
310140_10150368083533020_240836490_n_large
HAHA asså den här bilden, hackade rödlök på waynes igår och då grät jag verkligen! Sved som fan i ögonen, och händerna mina luktar fortf lök... 
 
 





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo