Hallå

Vaknade halv nio utav att Fanny väckte mig och skulle dra till Felice så blev en tidig morgonpromenad för mig från Jocke! Kan berätta kvällen ist.
Drog till Felice vid halv ni och sen drog jag, Felice och Fanny ner till cruisingen, va typ där 20 min sen drog vi till Jocke där några andra var bla Vickis och Lovisa. Sov sedan hos Jocke och sedan drog jag hem på morgonen. Ganska trött nu efter 4 timmars sömn eller något sådant men det blir bra för då kan jag somna ikv till skolan imorgon.
Har idag bara gått hem, satte på kaffe till mamma, plockade lite blommor sedan gick jag ut och satt mig på altanen och solade och sedan kom mamma ut och jag grattade henne på morsdag (eller ja vad man nu säger). Så nu har jag solat, var ju 33 grader i solen (!!), i en och en halvtimme och har fått lite färg, kommer ju inte synas men bara fortsätta sola. Ska sola baksidan så fort solen har kommit fram bakom grannens granar där den alltid hamnar runt klockan 12.
Nu ska jag ner och äta makaroner, ciao
Har inga bilder från kvällen men har en film där Felice skulle göra ormen/masken iaf ;p (Och jag låter skitirriterande jag vet)


fanny

hahaha hon suger..

lite snygg sådär jag var på slutet också må jag säga!



URL:





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo