veckoinlägg

ska skriva min vecka och även lägga in min moppe jag har fått!
måndag - var med andreas!
tisdag - gick på syntest till mopedprovet med felice, vi båda fick 1,0 på båda ögonen (alltså det högsta man kan få) så de va ju riktigt bra det! + att jag var en av tre personer i härnösand som kunde läsa en miniminirad också så det kan man ju också vara lite proud över ;) och sedan åt vi donken och där var även hadisa så där satt vi i tre i fyra timmar och åt och snacka!
onsdag - mådde inge bra så var hemma från skolan, gick på promenad med felice på kvällen också, väldigt duktiga tjejor som började med en promenad och sedan köpte munkar och dricka som vi åt och drack i terminalen bredvid frasses till klockan tio på kvällen, LOOOOOOOOOOOOL waste of walking..
torsdag - var med andreas igen :)
fredag - hade hemmakväll med mammi och natasha, åt frasses, mötte albin och hans mamma där så pratade lite med de och sen åkte vi hem och tjockade oss hela kvällen ;)
lördag (än så länge) - vaknade halv 11 ensam i huset för natasha och mamma är på cup i sundsvall tror jag, så har ätit, tittat på tv, gick ut och sprang och sedan duscha och nu ska jag äta igen tror jag... måste berätta min lilla springtur asså haha
sprang för det första typ en kvart (WOHOO, nejmen typ första ggn jag springer och har sämst kondition så skyller på det..;), sedan när jag kom hem var jag så trött så jag trodde jag skulle kräkas, kunde typ inte stå :( asså har sämst kondition bara för att jag typ aldrig har tränat och om på en skala från 1-10 och 1 är sämst 10 är bäst så ligger jag på 2... bara för att jag iaf orkar gå ut och springa haha
men ska verkligen börja ut och springa nu, måstemåstemåste, för till sommaren vill jag iaf ligga på en 5-6:a på skalan :)
men nu kan jag lägga ut lite bilder på mopeden jag fått från min älskade pappi;
nu står den ju i garaget så lite stökig miljö runtomkring men men, thats ma baby iaf
puss





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo