lite tankar bara

(om ni undrar varför jag bara lägger ut massa random låtar i vissa inlägg hela tiden så är det för att jag är så jäkla snäll så ni kan lyssna till lite låtar medans ni läser mina inlägg, och gillar ni inte låtarna, lyssna inte då men tänke bara ge lite stämning, hihi) den som orkar läsa allt är duktig, men det är värt det :)
har tänkt lite på det här hur det är med familj och sådant, inte min just nu men det jag förhoppningsvis skulle kunna ha i framtiden! jag vill helst ha en stoor familj, är ju själv uppvuxen i en och det är så himla kul med blandade åldrar tycker jag, man får liksom lite... ja jag vet inte men det är ju liksom man har storasyskon som kan hjälpa/skydda än osv för de har ju varit med om allt, och sen småsyskon man kan hjälpa och skydda när de behöver det och sen kan man ju bara ha jävligt kul med sina syskon! visst, man bråkar ganska mycket men man älskar ju fortf varandra sjukt mycket! syskonen är alltid där. sen tänkte jag, jag har ju ingen bror, men fem underbara systrar i åldrarna 12snart13, 22snart23, 25snart26, 27snart28 och 29snart30 som jag älskar med hela mitt hjärta, men skulle samtidigt vara mysigt med en bror också, en storebror tänker jag då, 20+ som ska liksom vara lite överbeskyddande och som man kan retas och slåss (på skojj med) liksom :)
och nu när jag skrev åldrarna på alla mina systrar så blir jag bara wow, va vuxna alla är :o 23,26,28,30 blir de äldsta i år! jag har typ fastnat att madicken ska vara typ 18, emeli 22, veronica 25 och victoria typ 27! ( ja jag har fastat lite olika ) och så tänker jag tillbaka när vi var små, nere i källaren då veronica bodde där nere och dansade till någon låt, håkan hellström kanske det var? det är ett minne jag har med alla systrarna! sen såklart nya minnen men sen jag var litenliten tänke jag :)
men nu kom jag verkligen bort från det jag tänkte skriva, så jag fortsätter med det nu;
ja, min familj när jag blir vuxen vill jag som sagt ska vara stor! gärna 5-8 barn ungefär, haha crazyy, men jag vet inte om man kan förstå om man inte är uppvuxen i en stor lycklig familj! det är iaf vad jag vill, och jag pratade med felice om det här idag också, att man vill ha liksom ett tvillingpar, storasyskonen och småsyskonen och lite som i fullt hus liksom:
¨
det är liksom lite min ideal familj! the dream typ :) plus en eller två vovvar där på sidan såklart!
ja okej, ksk inte 13 barn, liiite mycket ksk men som sagt 5-8 st!
sen skulle jag lätt kunna ta ett fosterbarn, eller tillochmed adoptera, det kom jag på för ett litet tag sen, att jag gärna vill adoptera! och nu när jag duschade kom jag också på då... hur berättar man för sitt barn då att det är adopterat? jag vill ju såklart att mitt barn ska veta det liksom, även fast det ksk skulle märka det men om jag säger att jag skulle adoptera från t ex ryssland, alltså ett europeiskt land, och ska man då börja berätta för barnet när den kan börja förstå ba "det där landet kommer du ifrån, det heter ryssland och där hämtade jag dig när du var en liten bäbis" och sen visa på en karta eller? nej jag har ingen aning, ksk inte direkt det första jag ska tänka på just nu men jag bara funderade lite liksom! för jag skulle ju vilja göra undefär på ett sådant sätt, för jag vill ju inte liksom när den är typ 15 ba "gumman, du är adopterad.." då blir det ju bara jätte hemskt för barnet! jag vill ju att den ska veta den sen den var liten. haha ja nathalie nathalie nathalie det löser sig nog ;) men som sagt, adoptera är absolut ett alternativ! och även ett fosterbarn :) men skulle såklart också vilja föda minst ett barn själv! och om jag inte skulle kunna få barn för någon anledning, så skulle jag absolut adoptera, inte använda surrogat, bara som "sista" val.
ja men det vara bara lite tankar och saker jag funderar på liksom!
allra käraste syster ♥


Veronica

Vad gullig du är! I min hjärna är du fortfarnade typ 10 ;) Roligt det där!



URL:





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo