kasdsfaasd

läs den här bloggen, det tycker jag verkligen att ni ska göra
"Till er som undrar, så tycker jag om ROSA. Eller okej, jag älskar ROSA. Det har inget med någon sexuell läggning att göra. Det är bara en färg, samma sak med dem som tycker att musik har något med det att göra. Det är bara fördomar utan några som helst grunder.

När jag ändå är inne på sexuell läggning kan jag tillägga att jag inte har några fördomar mot någon av de. Jag tycker det är bra att folk står för vad de känner och tycker. Det är inget fel med att vara varken bi, homosexuell eller hetero och vad det nu mer finns. Det är starkt att stå för den man är. De som har fördomar mot det, är nog oftast rädda själva.

Jag värdesätter en omtänksam, kärleksfull, ärlig, snäll och rolig tjej som man kan prata om allt med. Att kunna prata om allt tycker jag är väldigt viktigt. Det handlar inte bara om att kunna säga hur man vill ha det eller inte, vad man vill göra och inte. Utan det handlar om att man ska kunna förlita sig på varann, kunna berätta saker man inte vill berätta för vem som helst. Det är bland det viktigaste för mig. 

De som vill ha en "snygg" eller "söt" eller "sexig" tjej med stora bröst och allt det där, vill oftast ha tjejen mer som en "sak" än en person och en livskamrat som de är kära i. Deras "kärlek" sitter istället i tjejens utseende och kropp, och deras intresse för tjejen, med beteckning hur tjejen ser ut och vad de vill göra med henne. "







NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo