modellsyrran

solat en timme på taket, pressaaaaa


liite bilder från veckan


sommarsommarsommar

står att det är 37grader på soltermometern och 21 på skuggtermometern sååå varm dag idag eller? tivoli ikv också så livet känns väldigt bra nu!


snap


love u stördo

see u tomorrow!!


nä asså vadå bränd?

brände mig lite idag på vårkalaset hehe, och det ser tillochmed lindrigt ut på bilden jämfört med verkligheten...


hej jag är mongo

drog hem nu på lunchen och käka lunch hemma och sen drar jag till vårkalaset, kuuul
 tungbilder alltså
 

juste skulle ju börja blogga igen

gör det för att kunna läsa sen i framtiden! men jaa idag var jag på skolan, sen drog jag med julia och vickis till stan, solade lite i parken och sen på kajen. fett varmt idag, runt 25 tippar jag på :) just nu sitter jag och skriver klart min no-rapport som ska in imorgon, alltid lika i tid... men snart klar så

ska nog börja blogga igen

försöka iaf ;)


partyy

hejhej bloggar nu när ja ska bort aa :PP nämen idag har jag varit på skolan, va sedan med vickis lite på kajjen oså men nu ska jag snart dra på fest med andreas tjao

lilla eric

moster för tredje gången till sötaste eric, grattis till mamma och pappa veronica&bernd och storasyster swea ♥ 3100 gram och 54 cm lång!
 

polen del 2

dagen efter besökte vi auschwitz-birkenau och det var intressant, det vart mycket verkligare när man hade varit där liksom att det verkligen hade hänt men de va inte lika gripande om jag trodde att det skulle vara. 
 

polen del 1

var i polen förra veckan med klassen och andra klassen måndag-fredag. det var nice, iaf första dagen var det svinskönt väder, 25 grader varmt och riktig tropisk värme! så de först vi gjorde när vi kom till krakow var att dra ut på oss shortsen och ut på stan!
alla bilder från den dagen förutom den nästsist som jag snott från julia, mer bilder får ni se nån annan gång